Šta je novo?

Vracanje graficke iz mining stanja u normalno

1Keci0

Poštovan
Učlanjen(a)
22.11.2020
Poena
50
Moja oprema  
Steam
K3C1
Pristup internetu
  1. Optički internet
Cao, zanima me kako da vratim imam vise komada graficki koje su ranije kopale ETH i zeleo bih da ih vratim u normalno stanje, znam da treba nesto oko BIOS-a da se cacka, samo ne znam kako, ako moze neko da mi pojasni, hvala.

Cao, zanima me kako da vratim imam vise komada graficki koje su ranije kopale ETH i zeleo bih da ih vratim u normalno stanje, znam da treba nesto oko BIOS-a da se cacka, samo ne znam kako, ako moze neko da mi pojasni, hvala.

Prvo dobro očisti grafike i zameni im pastu, zatim pronađi odgovorajuće biose i flešuj garfike. Ako to nikada pre nisi radio ne pokušavaj. Bolje da ti završi neko. Koje grafike su u pitanju ?

Prvo dobro očisti grafike i zameni im pastu, zatim pronađi odgovorajuće biose i flešuj garfike. Ako to nikada pre nisi radio ne pokušavaj. Bolje da ti završi neko. Koje grafike su u pitanju ?
Za ciscenje grafickih i menjanje paste to znam naravno, a ovo za bios nikad nisam radio. U pitanju su 3 x RX 570 i 2 x RX 580 sve od po 8GB.

Obavezno moras proveriti koji su memorijski cipovi na kartici tako sto je rastavis i pogledas sta pise na cipovima (Samsung, Hynix itd.). Nemoj slepo da skidas BIOS sa TechPowerUp pre nego sto vidis koji su memorijski cipovi u pitanju.

Nazad
Vrh Dno