Šta je novo?

vracanje formatiranih podataka

ikoalosaurus

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poena
495
slucajno zapoceh formatiranje wd green 1tb harda iz CMD-a , shvatis sta uradih na 15 posto i hladan zloj me obli :/

moze li se preko hirens boota povratiti odredjen deo (tipa 100 gb umesto svih 800), da ne moram da kupujem novi hard ?

ufffffffff
full format ?
moze,probaj active partition recovery sa hirena.
mada ako si to radio iz CMD,mislim da ces 99% morati da recoverujes fajlove na neku novu particiju.

Zero Assumpton Recovery mislim da mozda bi mogao da pomogne, vredi probati

slucajno zapoceh formatiranje wd green 1tb harda iz CMD-a , shvatis sta uradih na 15 posto i hladan zloj me obli :/

moze li se preko hirens boota povratiti odredjen deo (tipa 100 gb umesto svih 800), da ne moram da kupujem novi hard ?

ne kapiram zasto bi morao da kupujes NOV hard? koliko sam ja skontao...podaci su ti u pitanju??

^
Zato sto moras da imas posebnu particiju na koju ces da prebacis podatke nakon spasavanja.

@Ixinho
Naravno da mozes selektivno da vracas podatke ali mora da bude druga particija u pitanju.

prvo sam pokusao sa nekim EASEUS softverom, 5 sati je kao skenirao hard i nasao 172000 fajlova i onda mi je izbacio nekih 10 particija sa tog mog 1TB harda i sve kao prazne...kapiram da program ne valja :)

pokusacu veceras sa Hirens Bootom, da mi je samo slike i muziku da vratim, ovih ostalih 600gb filmova nije toliki prob..Daj Boze ! :)

Zero Assumpton Recovery Zero Assumpton Recovery Zero Assumpton Recovery Zero Assumpton Recovery , koliko puta treba da ponavljam, ja sam sebi 100 % info vratio sa zarda

Active@ Partition Recovery
ja sam vratio sadrzinu eksternog harda ovime...

Meni je do sada najvise pomogao Get Data Back. Vracao mi je podatke i sa vise puta formatiranog hdd.

Vrh Dno