Šta je novo?

Vraća se BIOS, čak i na UEFI sisteme

Barem neka slika, šema, screenshot, deo koda, ili bilo šta što nije generic ESP32 embeded smeće koje je prva stavka koju će bilo koji llm ispljunuti kada su u pitanju embeded systems. 3r1c_C4rTm4n i Space su ti argumentovali nekoliko stvari sa sve linkovima, sve što smo od tebe dobili u ovoj disusiji su velike reči, diskretno podsmevanje, i jedno veliko ništa.
Ok. Sve za tebe ljubavi!!

Kakve vesti, takva i diskusija. Šta ste očekivali? Zašto banovaste momka? Nije bio nekulturan, makar ne javno? I još jednom da pitam, kakve se sve vesti pišu šta vi očekujete od diskusija na istima? Uglavnom su sve sprdnja. A ovog momka ste onako grupno isprozivali i provocirali da napiše nešto uvredljivo. Nije se dao, a ipak je banovan. Nije lepo od vas.

A sad nema ni priliku da okači to što je hteo kada se vrati iz inostranstva.

Banujte ove što pišu ovakve vesti za početak:

Kakve vesti, takva i diskusija. Šta ste očekivali?
Manje engagement-a.
Zašto banovaste momka? Nije bio nekulturan, makar ne javno?
Nikoga on nije vređao i njegov ban nema apsolutno nikakve veze sa ovom temom. Ali je ban definitivno zaslužen. I nisam ga ja banovao. Čisto da naglasim još jednom, jer vidim da već idu nagađanja tipa "moderator isprovocira, pa onda lupi ban".
I još jednom da pitam, kakve se sve vesti pišu šta vi očekujete od diskusija na istima? Uglavnom su sve sprdnja.
Najveći je engagement u temama ovog tipa što i ti potvrđuješ svojim učešćem.
A ovog momka ste onako grupno isprozivali i provocirali da napiše nešto uvredljivo. Nije se dao, a ipak je banovan. Nije lepo od vas.
Prekini sa nagađanjem molim te. Nemaš predstavu zbog čega je dotični banovan, niti smo mi dužni da vama to objašnjavamo.
A sad nema ni priliku da okači to što je hteo kada se vrati iz inostranstva.
Nije trebao da krši pravila. Sumnjiv je bio od kad se registrovao.
To se tako ne radi. Imaš report funkciju. Use it.

Meni je samo žao što nije stigao da odbrani čast.

Nazad
Vrh Dno