063 je napisao(la):stavi najnoviji 44.03, licno sam prezadovoljan
063 je napisao(la):Ako si procitao sta je covek pitao onda ti je jasno sa cim a ako nisi shvatio reci cu ti ja: sa detonatorom, pozdrav !
NHF, sta si time dobio ?SnakeEyes je napisao(la):Ja bih ipak rekao 44.67 posto vidim da daju dosta ubrzanja u 3dmark-u, a performanse u igrama su gotovo iste kao i sa 44.03 drajverima.
Verujem da je moguce postici sa novim detonatorima ubrzanje u odnosu na neku stariju verziju, ali bas toliko...SnakeEyes je napisao(la):Generalno nista time ne dobijas osim veceg rezultata u 3D Mark-u, ali sto da ne ? Inace u novim Detonatorima varanja vise nema a performanse kod FX-a 5900 rastu za 27%.
SnakeEyes je napisao(la):Evo proveri i sam :
http://www.extremetech.com
Sve zavisi kako definises varanje! u .67 drajverima nVidija drasticno zakida na kvalitetu filtriranja i dalje koristi 12bitnu fp preciznost.SnakeEyes je napisao(la):Generalno nista time ne dobijas osim veceg rezultata u 3D Mark-u, ali sto da ne ? Inace u novim Detonatorima varanja vise nema a performanse kod FX-a 5900 rastu za 27%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari