Šta je novo?

voz

• Začetnik teme mrwhite
  • Datum pokretanja
imas par simulacija, ali to su vise neki demoi... tipa, nove japanske hower lokomotive, sega mega...
imas i nekoliko starih upravljackih i arkdanih igrica, moja preporuka je - Transport Tycoon Deluxe, igra je stara, ali ima shmeka...

Meni je najbolja simulacija voznje vozova Microsoft-ov Train Simulator. Igra je izasla pre par godina, ali i dan danas ima dobru grafiku. U igri ima vise tipova vozova od parnih lokomotiva, pa sve do danasnjih brzih vozova. Takodje postoje i razni parametri na koje treba paziti tokom voznje, itd. O igri mozes vise procitati OVDE. Inace igra ide na 2 CD-a. Eto toliko. Pozdrav. :wave:

Da, ja posedujem Microsoft Train Simulator... stvarno je fenomenalna igra, a ukoliko igras kao simulaciju 100%, onda i mnogo teska.
A posto sam zaljubljenik u vozove, imam i Rule the Rail, sto je bukvalno 3D sastavljanje pruge i vozica, pravljenje terena na stolu... fenomenalno.
Takodje, nesto sto shije MTS za tri koplja sto se tice grafike je Trainz!
Ima toga, nikada se ne prica puno o tim igrama, ali ih ima...

Trainz, sto su zapravo makete vozova, tj igracke, ali je ubedljivo najbolja, MS TS smara...

Trainz je bio na 1-om isto auran-ov.

Znaci imas ga?

Imam i ja prvi Trainz, ali je previse bagovit. Kasnije je to ispravljeno u DeLuxe verziji, koju nigde nisam nasao. A za novi Trainz postoji i DVD varijanta.

Upravo to bagovit je veoma, sto pucanje igre sto ostali problemi.

Nazad
Vrh Dno