Šta je novo?

Voyo Srbija

Čudi me da su uspeli da ubace seriju Poaro s obzirom da se i to vrti na nekim TV kanalima.

Rešili su prava :D
Screenshot-2025-01-14-17-23-49-609-voyo-rs-android-edit.jpg

Moram pohvaliti korisničku podršku. Danas pustim Poaroa i vidim da nedostaje jedna epizoda u prvoj sezoni. Napisao sam im mejl, ekspresno u roku od 5 minuta su odgovorili i postavili epizodu koja nedostaje.

Au, znaci Voyo teško sr*nje? 😂 ako neko iskopa nesto dobro neka javi

Kakav je zapravo ovo krš od slike na Alo Alo. Hajde što su odsekli delove slike da bude 16:9 nego pri svakom pokretu u seriji se pojavljuju linije, toliko da je negledljivo.

Nikako neko da napiše da su ubacili i Homicide: Life on the Street. Doduše, svaki dan ubacuju po jednu epizodu. Ali serija je odlična. Bila je na pinku 90ih, u zlatno doba tog kanala za serije i filmove

Jedino pozitivno što vidim na Voyo je pepa prase, prve dve sezone koje nedostaju na hbo.

Eventualno još neke gluposti za decu ali to je to..

Da li neko zna da li ce na rs voyo biti dostupna serija uspon gavrana ili rise of the raven?
Vidim reklamira se na hr voyo.
Bas je zanimljiva tema, madjari u partnerstvu sa austrijom i drugima napravili seriju o janjosu hunjadiju ili sibinjanin janku.
Po traileru izgleda zanimljivo.
Cudno mi je da nema online, mozda zato sto nije sa zapada pa je proslo ispod radara.

Jesli li probao vpn pa da stavis na Hrvatsku@ Da li izbacuje da ima serije?

Videh,cerka htela da gleda pomenutu seriju. Koja glupost,svaka zemlja svoju aplikaciju.

Sa nord vpn radi voyo hr... al morate imati hr pretplatu...

Ja uplatim mesec kad je Fnc

Nazad
Vrh Dno