Šta je novo?

Voyo Srbija

Mislim da jos nisu ubacili sve, cak i dosta sadrzaja koji postoji, kad se pusti, pise najava i traje 5s. Verovatno ce da se sredi kroz par dana

Ne kapiram baš ovaj princip da svaka država ima posebnu aplikaciju, koja je u suštini ista. Zar nije mogla jedinstvena aplikacija kao Max, Netflix i ostali.

Pojavila se aplikacija za android tv

Ima li neko apk fajl za android tv aplikaciju? Pokušavam da skinem ali ne ide.

imam samo mobilni paket u yettelu, do kada traje promo za mobilne pakete? neko pominje mesec dana, a neko 2 godine....

može li da se gleda u drugoj mreži?

Ako imaš slobodan slot za aplikaciju, free je - sav info u yettel app

Jel neko malo detaljnije precesljao katalog?
Sta se nudi od filmova i serija sa engleskog govornog podrucja? Vidim da pominjete turske serije, toga nisam fan.

Pa svako može da pregleda katalog iako nema pretplatu...

Jel neko malo detaljnije precesljao katalog?
Sta se nudi od filmova i serija sa engleskog govornog podrucja? Vidim da pominjete turske serije, toga nisam fan.
Još je u početnoj fazi katalog, ima veoma malo naslova.
Mada, pre par dana počeh jednu norvešku seriju - Izlaz, nešto najbolje što sam gledao u poslednje vreme. A imam i ostale streaming servise.

Kakvo smeće od platforme... Nemaju ništa, a ono što imaju da je koliko toliko ok (Mucke npr) stiže za 3 nedelje +... Dok A1 fura Netflix, Yettel sklapa deal sa Hrvatskom platformom koja je bednija čak i od Pickboxa a to nije lako.

Nije hrvatska platforma nego od CME... Ima ih u Rumuniji, Češkoj, Sloveniji.. Samo u Srbiji ide usluga preko RTL HR :)

Kakav trash, ne treba mi ovo ni besplatno. Probao probni period malo i obrisao app.

Onda cu sacekati decembar, taman da mi se oslobodi slot za aplikaciju. Pa cemo videti dal ce malo da poprave katalog

Ima neko apk fajl za verziju za Android TV? Nigde ne mogu da nađem, čak ni na play store na web sajtu.

Hvala obojici, ali kad ovo skinem to je aplikacija za telefon, a meni treba za TV

Imas opciju da biras u da li hoces na tv ili na telefon. Ako ne vidis na tv-u onda to mozda nije android tv sistem. Poslali smo link od aplikacije za tv. Na cemu pokusavas da instaliras?

Imas opciju da biras u da li hoces na tv ili na telefon. Ako ne vidis na tv-u onda to mozda nije android tv sistem. Poslali smo link od aplikacije za tv. Na cemu pokusavas da instaliras?
Na move box od supernove. To je Android TV 9, ali je 'zaključan' pa nema Play Store. Otvori se aplikacija u interfejsu za mobilni telefon pa se samo ugasi. Možda prosto ne podržava.
Na TCL televizoru mi radi.
Hvala u svakom slučaju.

Vidim li ja ovo dobro? Ima ukupno nekih 150 emisija tipa filmovi, serije, zabava i dr. I to je sve?

samo kukate...nije ni netflix ništa bolji sa gomilom indijskih serija...naprave par podnošljivih serija godišnje, ostalo su dosadni dokumentarci i rijaliti programi...
odlična serija ko nije gledao...

Naravno da je i Netflix pun smeća ali zaista je smešno porediti ovo sa Netflixom. Čak je i Apollon svemirski brod za ovo.

Jedino što vidim da dolaze Mućke i Alo alo, ali i to se konstantno vrti na televiziji tako da i nije neka ekskluziva.

Jos kad ubace Bolji zivot i Porodicno blago ima svi da pohrle i uzmu pretplatu.
Ima na Netfliksu smeca ali pored toga ima jos nekoliko hiljada drugih stvari pa covek moze da bira, ako zna gde da trazi. Za sada ovaj Voyo smesno izgleda. Uglavnom to sto ima ima i po tv kanalima. Cak mi je i RTS Planeta zanimljivija.

Naravno da je i Netflix pun smeća ali zaista je smešno porediti ovo sa Netflixom. Čak je i Apollon svemirski brod za ovo.
Jedino što vidim da dolaze Mućke i Alo alo, ali i to se konstantno vrti na televiziji tako da i nije neka ekskluziva.
Upravo. Apollon SVOD preko SN daleko bolji a vidim cena im ista.:cautious:
Mislio da se prijavim, sva sreća pa se juče pojavio sadržaj na boxu. Mućke, Alo-alo, Crni Guja se vrte evo na Red-u a bilo i na Pink Family mislim. Dobar deo sadržaja se vrti često po TV-u. Evo nude Šeherezadu, fali im Suljo Veličanstveni (ako se nismo mimoišli) i još po koja emisija tipa Farma i Bog da te vidi.
Sem onih koji žive po vukojebinama i gledaju osnovnu zemaljsku TV, ne znam kakvu falinku u glavi trebaš imati da bi se pretplatio na ovako nešto.
I dok se to ne unapredi (ako se unapredi uopšte) meni će isteći UO a i neće ga davati više džabe u Yettel paketu.
S druge strane, šta da očekujemo od nečeg što ne plaćamo još uvek? Vrhunski sadržaj? Ni ljubaznost danas ne možeš dobiti džabe, tek kad nešto kupiš (možda).

Otprilike istu falinku kao kad se pretplatis na tv servis da gledas pink kanale.

Pa polako Voyo tek ima svega par stotina korisnika, što više korisnika to bolja ponuda ako i bude više korisnika. Takođe od srpskog domaćeg sadržaja oni ne mogu ništa da imaju jer na sve to prava imaju RTS Planeta/Apollon/Telekom itd. zato je prepuns hrvatskih serija, ali ima i tu nešto da se probere :) bilo bi lepo videti Bibin svijet

Nazad
Vrh Dno