Šta je novo?

Vox tv - pitanja

joojant200

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
865
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkbook 16
Tablet
Lenovo t something
Mobilni telefon
Sljamsung S23
Pametni uređaji
Fenix 7s pro ss, Xbox series X
Treba mi drugi tv u kuci.

Nisam se nesto odusevio sa trenutnim odnosom ponuda/cena jeftinih LG televozora, pa reko mogao bi probati Vox 39-43" i jos uzmem na karticu na rate.

To je turski proizvodjac? Koji su jos brandovi od istog proizvodjaca?

-Ali tehnicke specifikacije ne postoje niti za jedan tv, ono na sajtu je smesno, niti postoji uputstvo za upotrebu na sajtu.
https://www.voxelectronics.com/vox-televizori/
-Vidim da im je panel 1080p. Da li se zna koji je tacno panel u pitanju, koji je odziv i ugao gledanja?
-Kakvi su zvucnici, koje jacine?
-Koji je soc na ploci?
-Sta im znaci CMP? Da li ima paralelu sa CMR? ili sa LG oznakama?
-Sta im znaci wifi reday-moze da primi wifi adapter - kakav/posto? Da li takav tv ima utikac za zicanu mrezu, ako ima da li mi onda ni ne treba adapter ako necu wifi, a hocu smart preko kabla?
-Da li ima neke logike u tim njihovim nazivima uopste?
40DSA311G (zvucnici?)
43YB650 (2x 6W zvucnici?)
43DSM470B (2x 10W zvucnici?)

Prva dva broj su dijagonala, zadnja oznaka je boja, osim ako stoji U kada je uhd.
Sta im znace slova?
A-android ako je prva oznaka, a sta je kad je 3.ca a nije analogni tuner posto je tuner t2/c?, D-direct led? S-Slim, mogao bi biti i smart ali na svakom stoji S oznaka pa pa sam lupio slim?? W-wifi? Y- mi deluje da je neka dobra oznaka???
zadnja 3 broja su pretpostavljam oznaka modela i nemaju nikakve logike?

Mislim Kod Samsunga i LG-a ima logike svaka oznaka pa pretpostavljam da i ovde ima? :)

Imam VOX TV u spavacoj, star 5 godina, bio je u dnevonoj do pre par meseci, pa smo ga prebacili u spavacu i ja ili imam poldegista u TVu ili ce on da rikne jer, kada je TV iskljucen lagano vidim da blago svetli pa moram da ga iz struje izvucem.

Od 1 Oktobra do 31 Decembra VOX daje 5 godina garancije (Uz registraciju) na sve modele televizora.

Da ponovim još jednom, radi potpunog razjašnjenja: svi VOX televizori podržavaju EON. VOX je potpisao ugovore o licenci sa Google-om, webOS-om, Android-om, VIDAA-om i Tivo-om. To znači da se više ne koriste open source sistemi, već su svi sertifikovani.
da ne bude zabune, ovo se odnosi na aktuelne modele, iz ove i prethodne godine. za starije modele ne mora da važi.
izvinjavam se što tek sada citiram, tek malopre sam video poruku

navedeni su na sajtu

Nemam pitanje vezano za Vox ali pošto Vivax nema temu možda ovde može neko da pomogne .
Rođaci kupili Vivax 40le11owo povezan je na hdmi mts box , e sada tv kada se upali ne prebaci automatski na hdmi1 nego na početnu stranicu WebOS i onda treba da se dva puta klikne i izabere hdmi ,ništa teško ali njih to nervira i jedno pola sata sam pokušavao ,tražio neku opciju ali mrka kapa

otvoriš temu za Vivax. a ima i tema za domaće marke televizora (doduše, Vivax je komšijska)
inače, ima nekoliko Vivax tema

Nazad
Vrh Dno