Šta je novo?

Vox televizori, iskustva

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Signal ide preko zemaljske antene

tv.png

Poslednja izmena:
Kupio sam pre neki dan gore pomenuti model(LED VOX 32YD200). Desava se to da ovi "glavni kanalï"- sa nacionalnom frekvencijom cesto secaju, prekidaju. Sada ih recimo uopste I ne hvata.Ovi neki drugi, lokalni obicno rada lepo ali I oni ponekad secaju, sada I oni sve cesce I cesce. Signal hvatam preko zemaljske krovne antene sa pojacivacem.Da li je problem do televizora jer je na tu istu atenu stari tv sa stb uredjajem radio normalno. Informacije o signalu kazu sledece.WP_20161015_19_04_03_Pro.jpg
kvalitet signala je uvek na 0.Kada to nema kanala uopste kvalitet je opet na 0 ali I jacina varira sa 0 na 97 pa nema nikakve slike.Ovako izgleda krivljenje slike: WP_20161015_19_06_51_Pro.jpg
Takodje me zanima sto je 576i, I pise sd a ne hd. Da li se uopste salje hd slika? Molim za odgovore.

Poslednja izmena:
Kako si ,,našao "kanale ??
Ja nađem samo Zaključane kanale a ove RTS , B92 .... nikako
I kad stavim stb uređaj kanale mogu da nađem samo preko HDMI veze ( kad probam preko antenskog ulaza isto samo zaključane kanale )

Probaj da iskljucis pojacivac iz struje znam da su se ljudi zalili da on moze da ometa signal.

576i je rezolucija koju ti kanali emituju. Nema HD kanala na dvbt-2-u.

Pa sam ih je nasao biranjem. Nisam probao stb na ovaj tv vec na stari na koji je morao.

Naisao sam negde I sam na taj podatak sa pojacivacem. Probao na antenu bez pojacivaca I radi za sad lepo i kvalitet signala je 100. Znaci ipak je problem do pojacivaca. Znaci ne emituju se hd kanali? Kako da dodjem do hd kanala? Neki tv paket u sbb, telekom pretpostavljam?Ispade da mi nista ne znaci sad ovaj hd ready tv?! :D

Samo kod nekog kablovskog i iptv operatera. Znaci hdtv za gledanje bluray filmova i serija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno