Šta je novo?

VOX Televizor 32DSA311G

Trollface

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2014
Poena
235
Moja oprema  
Laptop
Asus TUF Gaming F15
Mobilni telefon
Huawei Nova 5t
Pametni uređaji
Nvidia Shield Tube 2019
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav,
imao bih par pitanja ako neko od cenjenih kolega moze da pripomogne ako ima iskustva.
Naime na ovaj tv imam povezan Mi Box S.
Na doticni box imam povezane JBL 104 monitore (cudan izbor komponenti al ajd 🙂)
Za sada to sve lepo funkcionise i zadovoljan sam.
U skorije vreme kad ovo sve se unormali imam u planu nabavku Nvidia Shield 2019 Tube model.
Problem nastaje kod povezivanja zvucnika posto Shield ima samo HDMI.Kad zvucnike bocnem u 3.5mm u tv zvuk je blago receno jeziv slabasan i nikakav.Svestan sam da je ovo totalni low budget tv ali je zaista katastrofa zvuk.
Kako da izvedem povezivanje svega toga?
Da li bi kupovinom nekog od ovih digitalnih audio konvertera sa KP i povezivanjem na Coax od tv-a situacija bila bolja?
https://m.kupujemprodajem.com/kompj...ter-jwd-h10/oglas/94083421#mhs0-1588056591755
Ili ima neka treca opcija?
Za sada nije opcija menjanje tv-a 🙂

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Mislim da ti moja shema nece pomoci ali ajd da kazem kako je kod mene, imam techniks i quadral zvucne kutije, yamaha reciver, samsung tv, dreambox dm525hd i na racunaru externu zvucnu, sve mi je to prikljuceno optickim kablovima u yamahu i sve lepo funkcionise.

Poslato sa Huawei P10 lite

Skapirao 🙂
Al me zanima eventualno da li bi zvuk iole bio normalniji na coax preko nekog od ovih konvertera.Posto je 3.5mm izlaz uzas zivi.Ili je meni zapao neki falican primerak

A jel imas jos neke izlaze na tom tv-u?

Za sad je to sve ok nemam primedbi posto zvuk teram iz boxa direkt.
Problem ce biti posto sledeci box ima samo HDMI.Znaci zvuk moram da vucem verovatno sa tv.Coax,ili izlaz za slusalice.A sad kad ubodem zvucnike u izlaz za sluske dodje mi da ga zafrljacim koliko jadno zvuci.

Na takvu opciju ne mozes ocekivati nesto poseban zvuk. Da se razumemo, racunar kada kupis i ako uporedis integrisanu zvucnu i neku redovniju, razlika je nebo i zemlja.

Nazad
Vrh Dno