Šta je novo?

Vox DVB-T2

Cartman

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Videh na netu, ima kod nas da se kupe Vox tv uredjaji sa DVB-T2 tuner-om.
Ima i Vox STB sa DVB-T2 tuner-om. Cena TV-a je niza u odnosu na "brendirane", ali STB je malo skup.

Ima li neko neki info, sta je "ispod haube" ovih uredjaja?

ispod haube no name televizora se najčešće krije bofl.
da je drugačije , drugačija bi bila i cena, jer kinezi nisu budale.

televizor je deo nameštaja i ne kupuje se često.
vox vivax fox ... i ostali rokeri imaju TN panele , uič iz kajnd of šit.
uzmi ti lepo proveren tv koji je ocenjen na netu. izvikane marke.
a dvb-t2 risiver trenutno ima da se kupi za 20e.

mala ušteda za bitnu kupovinu.

Ima tih kineza i sa MVA panelima, a cujem cak i sa IPS. Ali ti nisu mnogo jeftiniji od LG/Samsung i sl.
A cuo sam skoro da ima i refurbished kineza za po 200-250e, sa 1-2 godine garancije (menjana ploca, panel ili oboje).
Koliko sam ja upucen, kod kineza je veci problem SW i elektronika, nego sam panel

I to za DVB-T2 dobro proveri pre kupovine. Trgovci uglavnom nemaju pojma šta pričaju.

Vox se pravi u Turskoj gde su druga marka posle Beka i nemaju pretenziju da budu kratkotrajan bofl brend, već ozbiljan igrač. Ne kažem da su sada odličan izbor, već da su im namere da to budu u budućnosti.

Poslednja izmena:
Ja sam skoro uzeo, tj. brat :D na čekove, VOX 32882 32" FullHD.
Mislim da je slika super, ali preko HDMI kabla, sumnjam da je TN panel, rekao bih da je IPS.

Ne znam koliko će da potraje, ipak i sam savetujem Samsung i ostale za malo veće pare, a brat je ovo uzeo jer ni toliko nije hteo da da-33k...

Poslednja izmena:
Zar se nešto od tih šklj marki ne sklapa i kod nas?

Ako je WEG šklj marka, on se sklapa kod nas, ja imam neki od 32 inch
A što se tiče kvaliteta slike, dobra je, ali nemam neki drugi LCD u okolini da uporedim

Videh na netu, ima kod nas da se kupe Vox tv uredjaji sa DVB-T2 tuner-om.
Ima i Vox STB sa DVB-T2 tuner-om. Cena TV-a je niza u odnosu na "brendirane", ali STB je malo skup.

Ima li neko neki info, sta je "ispod haube" ovih uredjaja?

cena prava sitnica 8990 dinkića :d
- gde ima da se pazari za 20€?

Ako neko vec kupuje nov tv, sto ne bi kupio sa ugradjenim dvb-t2 prijemnikom. Malo mi je bez veze da se kupuje posebno...

Zato sto u svega par modela na nasem trzistu ima dvb-t2.

a svi u kojima i ima su VOX :D

ja lično sam više za STB varijantu jer low end televizori će imati samo tunere a svaki STB će dolaziti sa dosta dodatnih opcija kao PVR, media player, neki od jačih brendova će imati i web + smart funkcije itd.

Poslednja izmena:
Logicno je da ce biti skuplja opcija TV + STB (sa PVR, .....), nego to sve integrisano u TV. Bar na duze staze ako trenutno nije slucaj....

ha ha pa do sada je bio 8000 i to je bilo preskupo. 15€ max za takve krševe.
taj nema čak ni HD playback opciju a kamoli PVR.

Minijaturni falcom dvb-t2 sa usb snimanjem i multimedialnim delom je ipak daleko bolja ako ne i jedina dobra opcija sa obzirom na cenu od samo 50 eura.Posto ima i opciju napajanja antene ako antena recimo kao iskrina loga ima pojacalo u samoj anteni onda je to dobitna kombinacija.

Vrh Dno