Šta je novo?

Voodoo2 SLI problem, pitanje, itd...

• Začetnik teme Začetnik teme Darko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam i ja jedan V4 4500 trebao u Amigu4000 da ide, ali nema se para za PCI BUS.... ? :trust:

Poslednja izmena:
ja imam jedan voodoo i jedan voodoo5 5500 🙂
a imao sam i voodoo2 pa je crkao i odveo sa sobom i neku bx plocu :banana:

Ja imam jedan Voodoo 3 2000 PCI i ne bih je prodao ni za koje pare. Slika sjajna u DivX i DVD-u, Glide i dx7 i pola dx 8 igara pice sasvim dobro. Povremeno je zabodem u plocu kada hocu ljudski da se poigram. (Radeon je sa starim igrama prava nocna mora 🙂) a i sa lepim brojim novijih 😀
Inace ovo je V3 sa SGRAM memorijom i nesto je brzi od AGP varijante.

Ja imam Voodoo Graphics, Voodoo 3 2000 i Voodoo 5 koji mi radi u drugoj masini (sa koje sada i kucam ovo) 🙂

Ma vi koji niste imali Voodoo Rush karticu ne znate sta je mukka sa kompom svega je 5-8% igrica prepoznavalo 🙂 ostalo sam sve picio u software rendering to je bila bacena para (i to ne mala) 🙂

Stator je napisao(la):
Ma vi koji niste imali Voodoo Rush karticu ne znate sta je mukka sa kompom svega je 5-8% igrica prepoznavalo 🙂 ostalo sam sve picio u software rendering to je bila bacena para (i to ne mala) 🙂

Izgleda je 3dfx u svemu bio NAJ 🙂

Mada rekoh, nekoliko igara mi je sasvim lepo radilo na Rashi (ali svaka koju sam probao), koji sam ipak brzo zamenio sa "dvojkom" uz neki Virge.

Poslednja izmena:
A jel uspeo neko da uradi nesto sa onim patchevima kojih je bilo na drenikovom sajtu koji su omogucavali da nvidijine kartice rade u Glide-u?

nema potrebe sa onim "bivših" u nazivu kluba, vidim da niko nije imao srca da proda matoru vudaljku.. koji smo geekovi, normalni ljudi čuvaju iz detinjstva autić ili plišanog medu.. 😉

nevrdles, sumnjam da će me neki sentiment sprečavati da prodam ovog radeona, tako da ono.. 3dfx rulz.. 🙂

Ali stvarno! Ja svoj V5 5500 ne bih dao ni za sta na svetu. Tj, mozda bih ga dao i doplatio za V5 6000 ili Rampage 😀
Inace, da se pohvalim: Nabavio sam jos jednu kreativnu vudaljku od 8 mega i RADI SLI!!! Bulja kako je bilo dobro!

Elem, "bilo dobro"... Radio je dok nisam preinstalirao sistem zbog nekih drugih okolnosti... A sad opet zez... No sredice se to 😉

P.S. Drajveri za XP NE RADE. Ima li neko bolji?

Za XP najbolji drajveri su oni 3DHQ 1.09 beta4 drajveri ili Amiga Merlin 3.0, stim sto ja vise tipujem na ove 3DHQ. Ako nadjes neke novije beta drajvere od ovih koje sam ti naveo, zaobidji ih.

M

re:

"Radio je dok nisam preinstalirao sistem zbog nekih drugih okolnosti... A sad opet zez..."

moze malo preciznije sa kojim drajverima ti je radilo?

Da napomenem drajveri za Voodoo2 sa 3dfxzone.it za XP jedino rade u Glide/OpenGL-u, za D3D mora ce da ti se pobrine 'primarna' karta.

miha\zero: "Za XP najbolji drajveri su oni 3DHQ 1.09 beta4 drajveri ili Amiga Merlin 3.0"

...ako dobro kapiram coveku trebaju drajveri za Voodoo2, a ovi drajveri koje si naveo su za Voodoo3/4/5

3dhq 1.09x su za Voodoo3/4/5
AmigaMerlin 3.0 za Voodoo4/5

Zaista mislim na V2; V5 radi flawless...

Inace i V2 SLI radi flawless u 98-ici sa nekim 3Dfx DX7 Beta drajverima; reinstalirao sam makinu i proradilo je sve kako treba. Ali sad nesto drugo zaj.... A to nije Vudu.

Sto se tice drajvera za XP, Glide aplikacije zaista detektuju da "postoji" neki 3Dakcelerator (3D Card: FOUND),ali ne detektuju sta je to uopste i jednostavno nece da rade 🙁

Probacu ponovo kada budem reinstalirao XP.

Nazad
Vrh Dno