Kele je napisao(la):On je kupio taj komp od nekog kolege i ima neku graficku od 16mb... Onda ga je kolega izlero da kupi Voodoo2 (koji je kolega imo na lageru, al se *****o jel je bila AGP)... Iz price se zakljucuje da kolega nije ni znao sta mu je prodao (****** kad ujka meni neveruje)... Sto se tice PCI slota ja sam cuo da Voodoo4 i 5 postoje u toj varijanti od 64 i 128 i da su sasvim dobre...
Sto se mene tice ja sam otvoren za predloge PCI kartica od 64 mb koje su dobre, a ujku cemo da slazemo da je Voodoo... Ko da on zna sta valja 😉
a da odnes komp na ugradnju kartice (npr. potreban je neki ekstra veliki alat da se proveri da li ce kod tako starog kompa graficka raditi sa plocom)
Dandy je napisao(la):Voodoo 4 ima 32MB, a Voodoo 5 64MB ram-a.
Ne preporucujem doticnu gimnastiku, tj. cak i da ga nadjes neces se naigrati sa njim... znam, imam Voodoo5 AGP u drugoj masini.
Kele je napisao(la):To za novu plocu otpada, hteo ja. Nego oce on na oci fa mu kopam ppo kompu... Namazan je stari.. Nego daj ako neko zna da mi navede par kartica u PCI varijanti da ja to potrazim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari