Šta je novo?

Voodoo drajveri

Lukija

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
775
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 9 9950X + Arctic Cooling Liquid Freezer ii 360 A-RGB
Matična ploča
Asus ROG Strix X670E-E Gaming WiFi
RAM
G.SKILL F5-6000J3038F16GX2-TZ5N 2x16GB, 6000MHz@30-38-38-96, 1.35V
GPU
ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER
Storage
Kingston FURY Renegade SFYRS/1000G, Kingston FURY Renegade SFYRD/2000G, 2 x WD4003FZEX (RAID1)
Zvuk
Realtek ALC4080, Altec Lansing 621
PSU
FSP Hydro Ti PRO 1000W
Kućište
be quiet! Silent Base 802, 4 x SILENT WINGS 4 140mm high speed
Monitor
Acer Predator XB273U NV
Miš & tastatura
HyperX Alloy Origins PBT - Aqua Tactile, Logitech G903 Hero
Laptop
MacBook Air M1
Mobilni telefon
Realme GT2 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
B_r_X je napisao(la):

Da si pogledao link koji je Nebojsa dao, shvatio bi da to nije arhiva drajvera, vec NAJNOVIJI drajveri za v3/4/5. Lik sam radi drajvere, a ima par beta testera. Drajveri nisu savrseni, ali donose ubrzanja u odnosu ne prethodne beta verzije, a i u odnosu na poslednje zvanicne 3Dfx drajvere.

Vocko je napisao(la):
Da si pogledao link koji je Nebojsa dao, shvatio bi da to nije arhiva drajvera, vec NAJNOVIJI drajveri za v3/4/5. Lik sam radi drajvere, a ima par beta testera. Drajveri nisu savrseni, ali donose ubrzanja u odnosu ne prethodne beta verzije, a i u odnosu na poslednje zvanicne 3Dfx drajvere.

Pogledao sam link i video da su tamo samo 3dhq drajveri za voodoo. A oni mi se baš i ne sviđaju ;) Po meni je najbolji amigamerlin...

Nesto mi govori da ces da promenis tabor :)

Nebojsa Lukic je napisao(la):
Nesto mi govori da ces da promenis tabor :)

Ko ? Ja ?

B_r_X je napisao(la):
Pogledao sam link i video da su tamo samo 3dhq drajveri za voodoo. A oni mi se baš i ne sviđaju Po meni je najbolji amigamerlin...

Amigamerlin najbolje rade sa v3 i to stoji. Sa v5 je obrnuta situcija, tu bolje rade TDHQ dravjveri, doduse ima jos da se sredjuju, ali bolje rade. Inace Amigamerlin koristi oficijalne, poslednje, 3dfx dravjvere uz par izmena, a TDHQ pisu sami svoje drajvere. Onaj lik koolsmokey odnosno colourless iz linux-a preradjuje drajvere (posto za linux noviji od poslednjih win drajvera) i dodaje im dodatne extenzije kao i podrsku za OGL 1.1 ili 1.2 (sada sam se nesto zbunio)

B_r_X je napisao(la):

Pa ja ne znam u kom si ti taboru, ali ja nisam ni u jednom. Mislim 3Dfx 4Ever, a od ostalih zavisi kako rade :)

Vocko je napisao(la):
Pa ja ne znam u kom si ti taboru, ali ja nisam ni u jednom. Mislim 3Dfx 4Ever, a od ostalih zavisi kako rade :)

Ma ja sad imam v3 2k. Ali, uskoro od Nebojše kupujem njegovog matorog gF256. Ne pitaj što ;)

Vrh Dno