- Učlanjen(a)
- 21.03.2007
- Poena
- 349
http://www.x86-secret.com/articles/divers/v5-6000/v56kgb-1.htm
dobar test ove legende.
3dfx RIP :bottle:
dobar test ove legende.
3dfx RIP :bottle:
Moja Voodoo 2 SLi iz 1998 godine![]()
![]()
Е како попиздим када видим који сам ***** био као клинац, са S3 Virge на ТNT2, а све ове легенде између сам прескочио. *** било ми много да дам 300 марака за картицу у то време![]()
Prsle nedelje ortak i ja instalirali na P1 "red alert". Kako je to bila dobra igrica:banana:
Ja čuvam Voodoo 1, Voodoo 3 i Voodoo 5.Nije na prodaju, to je uspomena na jedno vreme![]()
Ja čuvam Voodoo 1, Voodoo 3 i Voodoo 5.
Ne prodajem nikad! Ima da me sa'rane sa njima :d
Ma dobroo ljudi... Voodoo je bio prava stvar u vreme Rive 128... TNT (kec) je oduvala Banshee-ja! (koji valjda beše prva Voodoo samostalna grafička!)
Ma to je klasičan VGA kabl. Voodoo 1 i 2 su samo isključivali signal grafike i onda preuzimali na sebe slanje video signala kada se aktivira 3D mod.imam ja voodoo 2 sa 8Mb (hm ili 12..morao bih da proverim) ako nekom trebaali je problem sto sam zagubio onaj mali kablic kojim se povezuje sa grafikom..
pretpostavljam da je takav kablic u 21 veku nemoguce naci?![]()
Ako se dobro secam Voodoo 1 se pojavio pre Rive 128, koja je tukla Voodoo u D3D-u (tada ne bash preterano razvijenom).S druge strane TNT nije oduvao samo Bansee-ja, vec i Voodoo 2.Ma dobroo ljudi... Voodoo je bio prava stvar u vreme Rive 128... TNT (kec) je oduvala Banshee-ja! (koji valjda beše prva Voodoo samostalna grafička!)
[prozivka]Cemu tol'ko kukanje za kompanijom koja nije znala kako da posluje?![]()
:d
Mislim, 4 GPU-a vise deluju kao potez ocajnika nego kao napredakA to sto ih je nVidia sahranila kroz 3 generacije kartica... je prica za sebe
![]()
:d[/prozivka]
Ako se dobro secam Voodoo 1 se pojavio pre Rive 128, koja je tukla Voodoo u D3D-u (tada ne bash preterano razvijenom).S druge strane TNT nije oduvao samo Bansee-ja, vec i Voodoo 2.![]()
A prva Voodoo samostalna karta valjda beshe Rush a ne Banshee.
Ako se dobro secam Voodoo 1 se pojavio pre Rive 128, koja je tukla Voodoo u D3D-u (tada ne bash preterano razvijenom).S druge strane TNT nije oduvao samo Bansee-ja, vec i Voodoo 2.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari