Hard to find Macronix MX86251 6 MB- This card seems to have made the rounds under a number of different names including Magic Rush3D and Pro Comp G-105.
Evo, ovu Voodoo Rush imam:
![]()
hehe setio sam se da brzo odgovorim. 9 meseci kasnije. I to sasvim slucajno naleteh na temu.
Pa lepo, nema 3D. Kada se pusti igra u 3D-u, sve je zeleno tj objekat je tu, ali bez tekstura.
I ovde pise da Rush ima samo 2D:
http://en.wikipedia.org/wiki/3dfx_Interactive
(ispod chipset tabele pise da je Rush samo za 2D, a Voodoo za 3D)
A po netu sam nalazio da ima 3D. Zaista ne znam. Ako neko mozda zna u cemu je stvar, neka kaze.
In August 1997, 3dfx released the Voodoo Rush chipset, combining a Voodoo chip with a 2D chip that lay on the same circuit board, eliminating the need for a separate VGA card. Most cards were built with an Alliance Semiconductor AT25/AT3D 2D component, but there were some built with a Macronix chip and there were initial plans to partner with Trident but no such boards were ever marketed.
Davno bese ali ako se dobro secam Rush je imao 2D i 3D. Samo sto 3D uopste nije radio dobro kao na Voodoo1.
EDIT
Pise lepo i na linku koji si postavio
Moguce je. Izgleda da je od pocetka bila neispravna, a ja se nisam razumeo, i uvalili mi. Probah druge Voodoo graficke sto imam i sve extra rade, ali cim ovu ubacim, sve je zeleno.
Kako konektor kada ona lepo radi u 2D modu? Cim prebacim u 3D, onda je slika u igri zelena. Imas primer gore za NFS3.
to sam i "gledao" (male slike naravno) i mislio da su 2d/3d
ostaje jedino pitanje da li si dobro instalirao taj drajver (da nisi samo instalirao 2d deo)
tj koji os koristiš sada sa tom kartom
Jeste da se javljam podosta kasnije ali da se pohvalim da imam jednu V3 2000 PCI sa SGRAM memorijom. Radi kao sat i dan danas cak i na vrlo modernim plocama. Zamalo da kupim nedavno i jednu V5500 PCI ali neko je bio brziJa imam još uvek u fioci funkcionalne Voodoo 1, Voodoo 3 2000 i Voodoo 5 5500![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari