Šta je novo?

Volvo - The Game

Ma ceo 240 mi kliza. Ili sam mozda ja navikao na 850 pa malo agresivno vozim 240 ..
850 je bukvalno zalepnjen za put (osim ako se bas ne pretera) a 240 mogu bez problema da dignem na dva tocka ili krov u krivini :D

Ja na tastaturi ne mogu manual nema sanse. Jel vama limitirana brzina na nekih 147 kad vozite online ? Mozda je potrebno da se probije neko vrijeme ili da se ugura u prvih 100 npr da bi se skinuo limit, ne kapiram :trust:

Meni nije limitirano..sto bi bilo. Inace, i ja vozim na auto. Ne mogu da pohvatam sve tako brzo ako sam menjam.

Ne znam zasto, na onoj pravini kratke staze ispuca do 147km/h i nece dalje, auto trza i cuje se zvuk neki, offline ide tu 170-180. Inace probao sam offline 850 par puta i idem oko 50.4

Sa 850 sam vozio 47 i nesto. Ali, nemam sacuvano, zaboravio..Ima me na download listi milslim da sam ~70 mesto. 48.xxx vreme. Moze da se izveze i 46s sa 850. Svaka cast onima sto voze 45s ..Ne znam kako uspevaju download-ovo sam vreme od nekog sto je isao 45s nekako mi previse ide glatko kroz krivine. Ja ne mogu da udjem tako brzo ..

Pricas za Online, ili za Offline igranje?
Kako da dodjem do te download liste, odakle si download-ovao?

Treba mi razjasnjenje: ja kad odem online da igram, samo mogu da odaberem server na koji cu da se kacim, auto je definisan, staza takodje, ukljucene su pomoci (ABS, TC, Stability) koje ne mogu da iskljucim, ne znam da li je to OK. Meni deluje da tako treba, ali sta znam. Sada se vozi Gothenburg i Volvo S60 Concept. Da li je tako i kod vas, ili ...?

Lik koji je prvi ima pomenuto vreme od 00:41.617s, sto mi deluje fantasticno.
Ja sam isao za sada najbrze 00:52.175, igram na tastaturi. Ljudi koji su na listi od 3 do 10 mesta voze 00:47.xxx sto je nekih 5 sekundi brze. To mi deluje realno (mozda koriste volan, vestina, trening ...) ali da je ovaj prvi jos 6 sekundi ispred njih ..???
E sad, kad bi mogao da se skine neki GHOST CAR sa tim njegovim vremenom, cisto da se vidi, sta i kako, to bi bilo dobro.

Imam jos jedan cudan problem: kada probam TIME ATTACK offline, nece da mi radi automatsko menjanje brzina, iako je ukljuceno. U Quick RACE offline radi normalno.

Video sam o cemu se radi ... Online Time Attack, pa se skine vreme i ucita.
Ali sad me ubija ovo sto nece da mi radi automatski menjac na PRO i SEMI PRO, samo na NOVICE.
Ukljuceno je, ali kad krenem da vozim, nece da menja brzine automatski ?!

Poslednja izmena:
^ pricam o offline vremenu sa 850. Ne znam zasto ali, izgleda da je kod svih taj problem sa menjacem. I kod mene je isto. Nece auto na semi-pro / pro iako ja stavim da bude auto ..

^ pricam o offline vremenu sa 850. Ne znam zasto ali, izgleda da je kod svih taj problem sa menjacem. I kod mene je isto. Nece auto na semi-pro / pro iako ja stavim da bude auto ..

Izgleda da je tako zamisljeno da bude ... mada mi je to malo glupo.
Ipak dosta znaci automatski menjac, pogotovo kada se igra na tastaturi.
Mada, sve je stvar treninga ...

Igrao sam on-line. Napravim prva mesta sa tastaturom, ali nema pravog takmicenja?

Nazad
Vrh Dno