Šta je novo?

Volvo - The Game

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Od SimBin-a, freeware voznja.Pa, ko zeli da isproba...

The fresh and exiting Volvo S60 Concept headlines the car line up and will be accompanied by several well known Volvo race cars. The players will be able to hammer this variety of Volvo cars around two highly detailed and realistic tracks.

As in all games developed by SimBin this game will deliver a great experience in sound and detail with a fun and challenging game as a cherry on the cake. The game comes with three difficulty levels to appeal to a broad audience, from new comer to the experienced gamer.

The racing game announced in April by Volvo Cars and game development company SimBin can be played with five racing legends in addition to the new Volvo S60 Concept. They are Volvo models that many people will remember from the STCC and BTCC racing series.

Players will be able to choose between the Volvo C30 which is competing in this year's STCC ( Swedish Touring Car Championship), the STCC Volvo S60 that participated a few years ago, the Volvo S40 that participated with notable success in the BTCC (the British Touring Car Championship) the Volvo 850, the estate car that became a legend in the BTCC, and finally a true racing classic, the iconic Volvo 240 Turbo Group A.

There is a choice of two tracks: Gothenburg Eco Drive Arena in Göteborg, Sweden, and Chayaka outside Kiev in the Ukraine. Volvo - The Game is the only virtual racing game in the world to include this Ukrainian track.

33w5v9l.jpg

70bzlv.jpg

vh841w.jpg

The game offers a choice of skill levels: "novice with all the driver assistance technology activated such as ABS brakes, "semi-pro", and finally "pro" where there is no assistance whatsoever.

http://www.simbin.se/games/volvogame.htm

Download:

http://www.speedmaniacs.com/Downloads,Volvo-The-Game-Freeware,904
http://www.gtr-online.com/modules/GTROnline/download/Volvo_TheGame_1.0_Setup.exe
http://simjunkies.org/index.php?Itemid=211&option=com_docman

Simbin, bravo majstori.
Trenutno vozim , opet, GtR Evo na pro nivou.
Posto sam sve automobile izvozao, sada vozim Chevrolet.
Bmw mi je bio najveci problem za podesiti. Ipak je zadnja vuca, zeznuta za krivine, ocas posla spin -off.

Ne znam, meni je ovo smeshno malo - grafika je ista kao u GTR2, upravljanje na tastaturi je ochaj... Onaj Ferrari Virtual Race mi je mnogo bolji.

A izaslo je znaci? Ajd isprobacu ga ako nadjem vremena.

Nije vredno. Dve cele staze. Mora da su je odradili za sedam dana.

Poslednja izmena:
Ponovo neka trasherica? jAO .....

Pa skini, probaj. Onaj Ferrari mi deluje da je daleko iza ovog (ipak je ovo simbin) više mi liči na outrun ferrari nego trkački ferrari :)
Probao sam nešto malo na tastaturi, jedino mi onaj kockica deluje previše kilavo za one brojke (ili je uključena neka kontrola proklizavanja - uopšte se ne vozi kao RWD u simbin simulacijama).
Ako radi online na normalnim serverima, biće ok igrati ga (kao i M3 Challenge).

Krsina, zali boze korisceni bandwith :).
Osecaj tokom voznje izmedju upravljanja hoovercrafta i traktora, totalno smesno.
Fail !

Ma igra je očigledno promo demo za Volvo u Race07 endžinu. Dakle isto kao i GTR Evo ali samo dve staze i ima i matori auto sa zadnjom vučom :D (uspeo sam i da ga prevrnem u krivini) Na stranu sve to, džabe je pa ako bude radilo online, može da bude interesantno (kao i M3).
Pokušao sam registraciju za online ali nisam dobio mejl za aktivaciju.
"pomoći" tj. trakcija, ABS i stabilnost se samo u paketu nameštaju presetima novice/semipro/pro, ne može pojedinačno.

Nema tu šta specijalno da se kaže ni da se zameri, a to što ti pričaš je samo površna ocena. Bez volana ne možeš ovo da igraš a da bude zabavno. Siguran sam da bi mogao da budeš brži par sekudni od svih sa volanom kao u RBR-u (ako si se ti hvalio time ranije) ali to opšte nije poenta (biti najbrži, preći nivo najbrže i sl.). Ova mala staza je kratka i zabavna, mogli su i neki manji auto sa zadnjom vučom da ubace, onaj prvi se lepo vozi, nešto kao RS8 u GTR Evo (pričam baš po sećanju). Velika mi je nešto preširoka i monotona.

Sto volim screenshot koji izgleda bolje od crysis-a, pogotovo kad je neka trka u pitanju, god bless photoshop...
btw bas bi voleo da neko odradi RBR u crysis engine-u :D

besplatna je, i odradjena je kao reklama, ali uopste nije toliko losa, kao sto mnogi tvrde.
probao sam, vozio sam i traktor i kultivator, jedino nisam hoovercraft, ali nisam dobio osecaj u igri da je takav :D

Meni je ipak mnogo bolji Ferrari - grafika je lepsha, osecaj proklizavanja i fizike automobila je mnogo bolji (igram na tastaturi), o zvuku da ne pricham.

Skinuo je i ja, igrao, simpaticna je igra, ali posle ovog njihovog "promotivnog materijala" mislim da se moje misljenje o C30 kao sportskom autu srozalo :D

U igri se ponasa kao nilski konj sa amnezijom na uniciklu i to na nekoj kaldrmi.

Treba mu krug dijametra 200m da bi se okrenuo, u krivinama se ponasa kao da ima 3 tone.

Dozivljaj brzine je sto se mene tice tragican, idem 60km/h kao da idem 30, a kad idem 170km/h kao da idem 45km/h. Razlika je samo u tome koliko ce ovom debelom hipopotamusu trebati da odreaguje na moj vapaj da skrene.

I pored toga igra mi je nekako zanimljiva, pa ne mogu da kazem da se nisam izigrao... :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
lol, vidis da covek stvarno zna nilskog konja na uniciklu :D
ovaj komentar za brzinu stoji donekle, jer kad krenem po gasu, nemam osecaj da idem brzo, ali kad dodjem do neke krivine itekako imam osecaj da ne mogu da skrenem :)

da pitam vas sto pratite ovu tematiku, sta mi mozete preporuciti od voznji kamiona :) brat se izigrao euro truck simulatora pa bi da proba josh nesto :)

OFF:
Bilo sta iz serijala 18 wheels of steele :d
Posebno "Pedal to the Metal"

ON topic: Ferrari Virtua Driver ili Ovo?!

Poslednja izmena:
Uopste nije losa igra kad se stavi na pro, bez abs-a i kontrole trakcije. Steta, samo dvije trake

Ocajna je igra!

Nije uopste ocajna! Sta biste vi za dzabe?
Sad sam bas izvozao i par drugih automobila i utisak mi se popravio. Onaj s40(cini mi se da bese taj) vozio sam oko 200 km/h(malo manje) i uspeo sam ne da se prevrnem, vec da napravim nekoliko kolutova i sto je najbolje bio sam prvi i posle tih par kolutova pao na tockove nekako i dalje ostao prvi :). Ali zato onaj concept uopste nije za mene, to ne znam da vozim.
Meni se licno vise svidja duza staza, dosta mi je laksa, od one kratke, verovatno zato sto i nisam neki vozac.:D

Ko je probao da vozi online takmicenje, koja su vam vremena?
Kako li je onaj lik koji je prvi izvezao za 0.41s krug, bas bih voleo da vidim?

Brzinom misli .

Znate sta je brzina svetlosti ?
Kada baba vidi prazno mesto u busu.

Vozio 52.096 sa conceptom, vidim neki idu oko 45s

Ja sam sa s850 postigao 51.469s na tastaturi. Predostavljam da ona silna vremena ispod 50s su sa volanom ili cak mozda i sa gamepadom.

y Svakom slucaju, meni se svidja igra. Igrao sam na PRO, sve pogaseno, manualno saltanje.
Al onu prcalju sa 340hp i zadnjom vucom, jedva sastavim jedan krug. Dokacim malo travu i ode sve u 3 lepe. Cak sam i drugi auto bukvalno preskocio :)

A to lose skretanje je zbog prednje vuce. Pokusajte sa onim starim valjda je to s240. On mnogo bolje ulazi u krivine od ostalih.

Poslednja izmena od urednika:
Sa 850 sam vozio 47 i nesto. Ali, nemam sacuvano, zaboravio..Ima me na download listi milslim da sam ~70 mesto. 48.xxx vreme. Moze da se izveze i 46s sa 850. Svaka cast onima sto voze 45s ..Ne znam kako uspevaju download-ovo sam vreme od nekog sto je isao 45s nekako mi previse ide glatko kroz krivine. Ja ne mogu da udjem tako brzo ..

P.S na tastaturi, ne volan/gamepad.

A to lose skretanje je zbog prednje vuce. Pokusajte sa onim starim valjda je to s240. On mnogo bolje ulazi u krivine od ostalih.

Meni je on bas nezgodan. Najvise mi se zanosi od svih :) samo treba kocenje pa skretanje. Nikako skretanje + kocenje tada mu treba 50m luk ..[/QUOTE]

Poslednja izmena:
Ja na tastaturi ne mogu manual nema sanse. Jel vama limitirana brzina na nekih 147 kad vozite online ? Mozda je potrebno da se probije neko vrijeme ili da se ugura u prvih 100 npr da bi se skinuo limit, ne kapiram :trust:

Sa 850 sam vozio 47 i nesto. Ali, nemam sacuvano, zaboravio..Ima me na download listi milslim da sam ~70 mesto. 48.xxx vreme. Moze da se izveze i 46s sa 850. Svaka cast onima sto voze 45s ..Ne znam kako uspevaju download-ovo sam vreme od nekog sto je isao 45s nekako mi previse ide glatko kroz krivine. Ja ne mogu da udjem tako brzo ..

P.S na tastaturi, ne volan/gamepad.

Meni je on bas nezgodan. Najvise mi se zanosi od svih :) samo treba kocenje pa skretanje. Nikako skretanje + kocenje tada mu treba 50m luk ..
[/QUOTE]

He he... Spustio sam ispod 50s na kratkoj i 1.43s na dugoj stazi.

P.s: 240 ima zadnju vucu, pa mu rokni gas u krivini. :) Da vidis kako ce da ti skrene. :D Mozda i krofnu napravis.:d

Vrh Dno