Šta je novo?

Volume control

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
935
Moja oprema  
Laptop
Thinkpad T440
Mobilni telefon
A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
Nedavno sam reinstalirao Win i sada mi ne radi volume control u system tray-u. :crash: Kako da ovo podesim?

Sredio sam.
Obrisite ovo.

@zoni
Ti baš imaš gomilu tih kojekakvih free stvari u riznici linkova, a? 🙂 😉

ZoNi je napisao(la):
uzgred: preporuka za Volumouse (minijaturan, free)
http://www.nirsoft.net/utils/volumouse.html

npr. ja sam kod mene namestio da kad vrtim tocak misa iznad taskbara, komp se pojacava, odn. utisava... super prosto i efikasno 🙂
E, ZoNi, živ bio za ovo. Obožavam takve sitnice. Ovo programče će biti, uz "Hidden Menu" koji godinama koristim, nešto bez čega ubuduće neću moći.
Vidim da se i tebi sviđaju ovakve sitnice i stoga bih ti preporučio da probaš Hidden Menu. To je mali, besplatan program koji ne zahteva instalaciju a služi da ti prikupi sve prečice sa ekrana na jedno mesto, tj. pomeriš miška npr. u donji desni ugao, istog trenutka iskače jedan vertikalni meni sa spiskom svih prečica sa pripadajućim ikonama programa koji ti često trebaju. Kada skloniš miška menu trenutno nestaje. Kod mene na ekranu postoji samo kanta za đubre i uvak lepa slika, a mnoštvo prečica je uvek pri ruci (po meni, mnogo prečica na ekranu su jedno veliko ruglo i oslikavaju osobu koja ih koristi). Ako neko želi da proba neka poseti:
http://home.i-cable.com/lokinwai/

Ipak ne radi :wall: :wall: , a nocas je radilo :crash:
Isao sam desni klik na propertis i sve proverio , ali nista. :smash: :smash:

Dabar je napisao(la):
Vidim da se i tebi sviđaju ovakve sitnice i stoga bih ti preporučio da probaš Hidden Menu[/url]
hvala, ali taj program mi je odavno poznat 😉

uzgred, ja nemam ni jednu jedinu ikonicu na desktopu, a za precice koristim ugradjenu mogucnost Windows-a 🙂

@ ironmanbg: control panel > sounds.. > pa tu chekiraj da ti se prikazuje ikonica...

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
@ ironmanbg: control panel > sounds.. > pa tu chekiraj da ti se prikazuje ikonica...
Ikonica je na "svom mestu , ali ne reaguje na kontrole

Probaj da reinstaliras drajvere?

dr.Tiristor je napisao(la):
Probaj da reinstaliras drajvere?

i ja mislim da je to , jer sam prvo instalirao drajvere za TV tuner :wall:

Nemoj da mislis, vec uradi, to ti je tri minuta posla. Znaci prvo to, a ako nije onda cemo da vidimo dalje...

Nazad
Vrh Dno