Mene bole oci od gledanja u TFT; ne zbog zracenja nego zbog pikselizacije...danijel00 je napisao(la):risa nadji nekog druga koji ima tft, sedi par sati i radi nesto, tipa citanje, programiranje sta bilo gde su ti oci napete i usmerene u ekran... ako posle toga budes mogao i za jedan crt da sednes, svaka ti cast |>
Ja sam samo hteo da me neko razuveri i da mi dokaze da je moguce naci dobar CRTrisa je napisao(la):OK. Ubedili ste me da treba i da pozajmim lovu za neki TFT. Moj izbor je pao na Samsung 710N. Odziv od 12ms bi bio dovoljan za sve zar ne?
sta mislite?
Taj ti je trenutno best buy so go for itrisa je napisao(la):OK. Ubedili ste me da treba i da pozajmim lovu za neki TFT. Moj izbor je pao na Samsung 710N. Odziv od 12ms bi bio dovoljan za sve zar ne?
sta mislite?
KUpuij ga neces se pokajati...risa je napisao(la):OK. Ubedili ste me da treba i da pozajmim lovu za neki TFT. Moj izbor je pao na Samsung 710N. Odziv od 12ms bi bio dovoljan za sve zar ne?
sta mislite?
novoprepeceni je napisao(la):Ja sam samo hteo da me neko razuveri i da mi dokaze da je moguce naci dobar CRT
kad ono medjutim :whip: otera coveka u dugove :whip:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari