Šta je novo?

VolcanoX - pogledajte, napisite komentar

canejr

Slavan
Učlanjen(a)
27.09.2005
Poena
320
I tako ja seo i napravio igricu. :)
Ne kazem da je bolja od bilo koje druge. Grafika svakako nije. Imao sam ideju koja se svidela i meni i prijateljima, kopao po netu kako se prave igrice i eto, 2 i po meseca kasnije stigoh do kraja.

Ja sam jako zadovoljan i ponosan, jer je igrica moja, ja je napravio i to uz puno truda i ucenja. Trenutno pokusavam da ostvarim san svih - da je prodajem. (kako mali Perica zamislja) :)

Bice mi drago ako je pogledate, probate i kazete svoje misljenje. Svi komentari su dobrodosli, nema ljutis. Nekome ce da se svidi, nekome nece. Neko ce da ceni ulozeni trud, neko nece.

Preview: http://www.youtube.com/watch?v=3DogOyNq9P0
Demo (samo prvih 12 nivoa): https://rapidshare.com/files/466281326/VolcanoX-fs.zip

NAPOMENE:
1. Igra je 2D, fiksni ekran, podobna za sve uzraste.
2. Nema pucanja, krvi, oruzja, psovanja (znam da sam ovde vec izgubio vecinu potencijalnih igraca ;), ali ima malo eksplozija. Igra se misem.
3. Dokumentacija i igra su, trenutno, samo na engleskom. Izvinjavam se, bice kasnije na srpskom.
4. Igra zahteva XNA framework v4 koji bi, tokom instalacije, setup trebalo automatski da skine sa neta i instalira.
5. Sto se hardvera tice, nista specijalno, ali igra je radjena za minimum 1280x720 (demo je zakucan na tu rezoluciju).
6. Radi na Windows XP i Windows 7.

Ako imate bilo kakav problem sa pokretanjem, tu sam da pokusam da pomognem. Ja sam imao problem sa XNA i cuvenom porukom da nije pronadjen odgovarajuci hardver. To se resava (re)instalacijom najnovijeg video drajvera. Meni sa pretposlednjim nije radilo, sa poslednjim je bilo ok.

Hvala svima unapred.

Poslednja izmena:
Izgleda interesantno, a igra je definitivno stvorena za telefone i tablet uredjaje. :)

Izgleda interesantno, a igra je definitivno stvorena za telefone i tablet uredjaje. :)

Kad pre? :))
Hvala i slazem se za tablete, jer je touchscreen kao stvoren za VolcanoX, ali je problem sto tableti bas i ne koriste Windows. Ako bude para od ovoga, platicu neki tim koji ima znanje i iskustvo da portuje igru na druge platforme.

zanimljiva igra
svaka cast na trudu

Hvala, hvala i bilo je potrebno dosta truda, narocito oko detalja o kojima se, na pocetku, obicno manje razmislja. :)
Bilo bi lepo da i ostali, kad vec pogledaju temu, makar pogledaju preview. Ne traje dugo, a moze i da se premotava. Sva misljenja su dobrodosla.

Nazad
Vrh Dno