Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
voip stunt i voip buster free internet calls problem
he he i ja imao isti problem sa voip stuntom slusalice rade ali za mic cimanje na kub ... prvo sam mislio beta soft ne konta moje zvucne karte bez obzira sto ih prikazuje ... probao brdo kombinacija (zvucne, mic) i na kraju zacin C ;> ...
... sve u svemu povecaj mic na max i deri se )) zvuci glupo ali tek s ovim me sagovornik cuo (i to jedva) u svakom slucaju podsetio si me da ga obrisem s harda
Inace su oba programa tek u nekim fazama decijih boesti i jako lose rade posao. Za mene je skype zakon.Ova oba imaju dzabe pozive ako uplatis 10 evra ali dzabe kad je kvaitet razgovora los.Ako ne upatis mozes par puta da pricas po 1 minut i end.
hm, meni voip-buster radi savrseno preko wireless-a i integrisane zvucne karte. Cak sam zvao babu na fix u Nemackoj i uopste nije provalila da je ne zovem sa telefona. E jedino sto prekida vezu posle 65 sec ako ne uplatis onu clanarinu.