legend je napisao(la):znao sam jedan mali program, svega stotinja kb, koji je bio jako prost, to jest samo ga startujes kad si na netu i ukucas ip sa kojim zelis da spikas i picis. e sad za podatke nisam siguran....u svakom slucaju cu potraziti pa cu javiti...
Speak Freely? Ajde ako ti nije tesko posalji mi ga na mail bio bih ti zahvalan.JOBAH je napisao(la):Da, ponovo sam uspeo da ga nadjem... odlican je...
PS sta ce ti ICQ da bi video IP adresu?!! pa kucaj ipconfig ako imas M$ OS
Net2Phone, ali ti treba Account Number i PIN koji se placa, 10$, 20$ ili 50$drdex je napisao(la):A koji progam moze od voice modema da napravi telefon, tj da ubodem slusalice sa mikrofonom pozadi u modem i da telefoniram kao preko obicnog telefona?
HAL je napisao(la):Net2Phone, ali ti treba Account Number i PIN koji se placa, 10$, 20$ ili 50$
Pa to bi trebalo da moze i preko PhoneDialler-a...drdex je napisao(la):Ma nisi me razumeo... Ne treba mi za pricanje preko internet-a, nego da modem koristim kao fiksni telefon, ali za zvanje PTT brojeva. Ne zanima me telefoniranje preko net-a...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari