Šta je novo?

vodic za lcd samsung

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
755
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Poslednja izmena:
+1
sve na jednom mestu.

Hristoslav je genije sto se tice hardwera u lcd i plasma televizorima, ima ga na svim forumima koji se bave ovom tematikom. Specijalizovan je za Samsung valjda, ali zna jako dosta stvari o drugim markama takodje. Mislim da zna vise nego sami proizvodjaci, samo je pitanje odakle dolazi do svih ovih informacija, mora da ima pouzdan izvor.

Hristoslav je genije sto se tice hardwera u lcd i plasma televizorima, ima ga na svim forumima koji se bave ovom tematikom. Specijalizovan je za Samsung valjda, ali zna jako dosta stvari o drugim markama takodje. Mislim da zna vise nego sami proizvodjaci, samo je pitanje odakle dolazi do svih ovih informacija, mora da ima pouzdan izvor.

To se i sam pitam, kada vidim da igra zvanicno nije izasla, a ima je na torrentima. Kao da za sve sto izadje postoji neki veliki server, na kojem su duzni da svi proizvodjaci sw uplouduje kopiju?

Desava se to stalno, da leakuje igra odnekud, pa je ima i pre nego sto zvanicno izadje. Ista stvar i sa filmovima, i ostalim stvarima, internet je ogromno mesto, tako nesto je lako. Strpljenje ljudima nikad nije bila jaca strana :) . Uvek se trudimo da nesto dobijemo sto pre.

Vrh Dno