Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Bezveze... Skupo... A i vreme gazi... Sad i najtupaviji tablete imaju Usb i hdmi

Radi tablet jos uvek zgodno, a uz pomoc dockinga i kabla da se dobije neka verzija android media player-a, uz dodatak eksterne memorije i tastature...

Ima li neko pojma koja bi bila realna cena za 12 meseci star Smart Tab 10.1?
Ništa čačkano, sve kao iz VIP-a

Punjac ili USB

Zanimam me kako mogu da nabavim USB ili punjac a Vodafone Smart tab 10, posto sam izgubio, molim za pomoc posto kazu da ne moze da se nabavi nigde onaj ulaz, i jel odg ulaz za punjac od ASUS tablet? Molim za pomoc!

Molila bih za pomoć. Vodafone Smart Tab 10.1 mi pri pokušaju instalisanja aplikacije prikaže poruku da nema dovoljno prostora a ima vise od 8 GB. Takođe me interesuje da li mogu da se neke aplikacije prebace na SD.

Pozdrav I unapred hvala

Koja aplikacija je u pitanju?
Koju poruku tačno prikazuje?
Koja je verzija android os-a na uređaju?

Verzija je 3.2.1, a nece da mi instališe CoPilot Live Premium Europe v9.4.0.144 (htela sam da zamenim aplikaciju koja je radila sa novom verzijom), a i druge aplikacije, probala sam nekoliko. Obrisala sam desetak aplikacija ali poruka je ista nema prostora.

Hvala na odgovoru

Tačan tekst poruke je:Nema više mesta. Nije bilo moguće instalirati aplikaciju .........Oslobodite dodatni prostor i pokušajte ponovo.. Zauzeće prostora je 3.0 GB iskorišćeno, 9,8GB slobodno. Da li ima ograničenja u broju instalisanih aplikacija.

Pozdrav

Desavalo mi se, onda uradim memory cleaner for tablets ili clean master i bude ok

Imam vodafon smart tab 10.1.
Od pre neki dan neće da prepozna SIM karticu.
Nemam 3g internet koji mi je zaista neophodan u poslu.
Molim vas za neki savet i pomoć

Unapred hvala svima.

Begram Zemun, ali probaj i hard reset za svaki slucaj imas ovde negde i sw 3.2.1 za njega koliko se secam

HILFE, HILFE !!!!

Ljudi potrebna mi je pomoc,
AKO IMA JOS ZIVIH NA OVOM FORUMU,
da li je ko punio tablet preko punjaca za kola, i koji je kompaktibilan da se uzme,
zvao sam Begram u zemunu nisu znali da mi daju odgovor .
da li odgovara od samsunga, punjac za kola , za ovaj uradjaj, da li je isti raspored pinova + i - da ne bi bilo puf,
punjac za samsung je 2,1A, 5V, prodaje se samo punjac bez kabla,
potrebno mi je da ga punim preko solarne ploce na brodu,
Unapred zahvalan,

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno