Šta je novo?

Vožd je stigao :D [opteron 170 - dual core]

3dmark03 CPU Score:
single core - 1086
dual core - 1170

3dmark05 CPU Score:
single core - 6842
dual core - 6558 (ne, nije greska, DC je stvarno sporije :))

Sandra Cache&Memory - 8007 MB/s

everest - memory read - 6815 MB/s
everest - memory write - 2705 MB/s
everest - memory latency - 42.3 ns

[email protected]:
everest - memory read - 6690 MB/s
everest - memory write - 2964 MB/s
everest - memory latency - 39.0 ns

ne znam u chemu jos da testiram, 6200TC je u makini :)

Lukija, skinuo sam HexEdit, al nema sanse da se snadjem :/
Videh na kondenzatorima naponske da trpe do 105 celzijusa, a i plocha podrzava FX60, barem po novom beta bios-u tako da me grejanje naponske manje brine :)

Poslednja izmena:
Ako ne znas da se snadjes onda, taj CPU nije za tebe :) Mislim sta ima tu tesko, offset 0 je pocetak fajla (prvi bajt), offset 1 je drugi ...... valjda ima negde Jump/Go to komanda pa otkucaj offset koji sam ti dao (127FD0) i ukucaj shest puta 00 za redom (patchujes 6 bajtova). Mislim ako je to toliko tesko onda stvaaaaaaaaaarno......

jeste, inache svaki dan drndam hex editor neki pa znam sta treba da radim :d, upali HexEdit pa nadji taj offset, ne postoji jump/go a Find ne nalazi to sto si pomenuo :)
u XVI32U ima GoTo :) radi, al prvi OCCT pukne :)

Probaj UltraEditor :D

Ji 4Tze je napisao(la):
sta te zanima, sandra, markovi itd? 6200TC je u mashini, imaj obzira :d

Ajd zvekni SuperPi, sto se tice graficke sto nemoz druga od CM coolera da stane :p :d .

pa eto ti post #27 :)

prebacicu 6600 s druge mashine kad stavim ovaj bolji venice u nju, posto moram da reinstaliram OS ako tu ubacim 6200 (nema slike kad se digne OS, ni normal ni safe mod)

Ji 4Tze je napisao(la):
pa eto ti post #27 :)

prebacicu 6600 s druge mashine kad stavim ovaj bolji venice u nju, posto moram da reinstaliram OS ako tu ubacim 6200 (nema slike kad se digne OS, ni normal ni safe mod)

Ups prevideh. Pa dobar je proc.

Prilozi

• P1.jpg
    P1.jpg
    52.4 KB · Pregleda: 170
Gedza je napisao(la):
Sta bi tek rekao za moj? :smoke:

Ako uzmemo u obzir da je test uradjen nonsalantno tih 29s deluje impresivno.

Ma jok, meni to ne treba (mislim na X2). Inace uradio sam ga na svakodnevnom taktu (dok sam gledao ovaj post rekoh da proverim), a inace radi sa box coolerom. Ovo ostalo neka ostane mala tajna. :-devil-:

Daj CPU-Z

Gedza je napisao(la):
Ma jok, meni to ne treba (mislim na X2). Inace uradio sam ga na svakodnevnom taktu (dok sam gledao ovaj post rekoh da proverim), a inace radi sa box coolerom. Ovo ostalo neka ostane mala tajna. :-devil-:
Daj ostale rezultate,super PI opterecuje samo jedno jezgro,sta ti memorija radi na na DDR 600 sa nekih 2.5-3-3-6,na 2900MHz za CPU(venice ili san diego)daj molim te svakodnevni takt,sta ceo sistem drzis u frizideru ili koristis komp 5sec dnevno.Nemoj da se ljutis ali ga malo vise pretera. ;)

vezmar je napisao(la):
Daj ostale rezultate,super PI opterecuje samo jedno jezgro,sta ti memorija radi na na DDR 600 sa nekih 2.5-3-3-6,na 2900MHz za CPU(venice ili san diego)daj molim te svakodnevni takt,sta ceo sistem drzis u frizideru ili koristis komp 5sec dnevno.Nemoj da se ljutis ali ga malo vise pretera. ;)
Ne gasi se skoro po ceo dan na 285x10, DDR na 260MHz (asinhrono200/180), nemam drugo jezgro i radi mi u dnevnoj sobi (oko 23c). Najveca vidjena temperatura je bila oko 55c, a posle igranja oko 45C (cini mi se). Govorimo o ultra stabilnom radu bez ikakvih trzavica. Ne znam sta ja tu preterjem, sve je ovako kako sam ti naveo.

Moze i ovo da posluzi za oba jezgra :)

Prilozi

• oba_core.jpg
    oba_core.jpg
    220.2 KB · Pregleda: 114
Ako je tako svaka........

Gedza je napisao(la):
Ne gasi se skoro po ceo dan na 285x10, DDR na 260MHz (asinhrono200/180), nemam drugo jezgro i radi mi u dnevnoj sobi (oko 23c). Najveca vidjena temperatura je bila oko 55c, a posle igranja oko 45C (cini mi se). Govorimo o ultra stabilnom radu bez ikakvih trzavica. Ne znam sta ja tu preterjem, sve je ovako kako sam ti naveo.
.................ti cast.I srecan bozic svima.

jel moze nekako aplikacija neka (moze i preko bat fajla) da se pali a da koristi samo jedno jezgro?
a ono drugo sto mi je nejasno, zar ovo ne bi trebalo da je Denmark jezgro?

Probaj ovo:

http://www.prnwatch.com/prio.html

Mozda ima opcija da zapamti i affinity za proces.

Najelegantnije resenje je da sam program ima switch kojim bi mu to rekao.

Prio je extra program :)

Vrh Dno