Šta je novo?

vm 2005 downgrade to 2003 se

Učlanjen(a)
04.12.2005
Poena
319
kad sam kupio qtek 9090 bio je na nemackom pa sam mu ubacio 2005 i nisam zadovoljan...
koci,zaglupljuje se kamera mi uopste ne radi a znam da je do OS-a.sad ocu da instaliram 2003se ali ne mogu da nadjem ROM jer sve koje sam skidao kazu da nije za moj tip uredjaja...da nije to zbog 2005-ce?

i sta da radim?

google: xda developer

btw meni je 9090 sa WM05 super radio sem par sitnica na koje sam se navikao

Poslednja izmena:
pa ne vidim neka posebna poboljsanja u odnosu na 2003 ,ne kazem da je los ali sve sto sam radio na 2003-ci sad radim i na 2005-ci ali cesto se zaglupljuje jer imam veliku kolicinu .txt file-ova.Da se vratim na problem...

instalirao sam BA wm2005 downgrade pack ali i dalje je isti problem "country code error"

pokusavao sam sa 2-3 rom-a npr...

BA_TMUK_14200_112_11300_Ship

WindowsMobile2003SE_XDA2_2.06.00WWE

i nista...

uz telefon bi trebalo da si dobio i CD sa originalnim romom. To ti je najbolje i najsigurnije resnje. Ako nemas CD, onda potrazi rom na vec pomenutom xda-developers ili sajtu mreze sa koje je telefon skinut (ako je skinut).

kupio sam ga preko ebay-a i dobio sam disk ali na nemackom!ne koristi mi a kad sam probao da na sajtu Qtek-a pristupim sa mojim imei brojem,nije proslo!da je klasicna instalacija 2003-ke ne bi bilo problema ali posto se downgrade-uje....znaci da probam da nadjem nekog ko ima original instalacioni disk i da probam sa njim...gde to da nadjem :type:

da li znas sa koje mreze je skinut. ond aodes na web sajt te mreze, u odeljku support skines ceo rom za tvoj telefon.
da li na telefonu imas logo neke mreze? Ja imam original rom od O2 XDA IIS (iso sto i Qtek 9090), am ogu i da skinem poslednju verziju sa njihovog sajta, pa da ti stvim negde da skines. uz rom dolazi i pdf sa uputstvom kako to uraditi. Mogu da ti dam i IMEI broj pa d askines sam.
ja sam inace prezadovoljan sa WM2003 i nikad nisam ni pokusavao da ga unapredim u WM2005, a sve mi radi bez problema. Jedina napomena je da prilikom instalacije ROM-a izabers corporate instalciju, jer onda nema O2 aplikacija ni O2 podesavanja.

meni na oklopu pise MDA T mobile...na njihovom sajtu ima support ali nema download rom-ova ili se ja nisam snasao jos uvek trazim a sa koje je mreze tvoj mozda ne bi bilo lose da mi das imei pa da probam...i da ,razocaran sam 2005-com!

Poslednja izmena:
koju gresku prijavljuje? kako tacno nece? daj malo vise detalja, pa da pronadjemo resenje.

prvo mi je izbacivao country code error pa sam to resio nekim fajlom koji izbegava tu proveru ali sad mi se desava da mi u jednom delu instalacije,tacnije u samom pocetku{hvala Bogu}pukne konekcija izmedju pc-ja i qtek-a i onda mi izbaci connection error 101 i to nisam uspeo da resim...za sad!

Sta bi na kraju???

nista i dalje koristim 2005...i nisam zadovoljan...al sta da radim!nece downgrade pa nece!

Vrh Dno