Šta je novo?

VLC Media Player - problemi

• Začetnik teme Stefan 93
  • Datum pokretanja
S

Stefan 93

Guest
Ćao svima :wave: Evo sad sam baš uzeo malo da isprobam ovaj VLC i naravno prvo što vidim je da je izgleda prepun bagova. Sve ide lepo dok koristim onaj njihov skin za puštanje muzike. Ali kada pustim neki video pomoću njihovog drugog skina ili tek ako stavim neki sa onog njihovog sajta, pojavi se onaj default skin za muziku iako ovaj drugi sve vreme stoji i pojavi se Command Prompt u kome je ispisano sto puta da nije sigurno da se izlazi preko DrawPixmap-a van GUI-a. I naravno ja jedino mogu da izađem kada ugasim taj Command Prompt ili preko Task Managera. Kako to da sredim?!
Inače je ovaj program za puštanje muzike savršen, uopšte ne mora da se koristi neki DSP plug-in, ovaj ima u sebi savršen equalizer i spatializer.
I da li ima neki plug-in koji će dodati barem neku opciju za Media Library? Ovo čak ne može ni da razdvoji po albumima!

Stefane,poslusaj me,ja sam promenio 10 plejera do sada i zaustavio sam se na KMPlayer-u.Ima sve sto ti treba u sebi,i sto je najvaznije;free je.Probao sam i ja VLC,ali mi je stvarao konflikte sa Winampom.pa sam deinstalirao oba is tavio sam KMPlayer i odlican je.Probaj ga,neces se pokajati.

Ko sto ti rece covek batali to i koristi kmplayer

Gde nadje vlc za pustanje muzike? Koristi foobar kao sav normalan svet. :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja sad instalirao 1.0. Radi savršeno. VLC mi nije primarni, ali uz KLite Mega Codec i MP Classic mi je druga solucija ako ga oni ne puste. Inače imam i KM plejer i BS, da se nađu... ništa ne pravi konflikte pod sedmicom..

Ja sam sa VLC-a presao na SMPlayer. Iako za sada nemam zamerke, hocu da probam SUPER, vidim da ga hvale na sva usta.

Poslednja izmena:
BlackNeo,jeste da je glavna namena SUPER-a za konverziju,ali jesi li probao Format Factory?Meni je ekstra i ima na srpskom meni.SUPER je za mene malo prekomplikovan za konverziju.Ja preporucujem ljudima Format factory za konverziju svega i svacega,od MP3-a do fajlova za mobilni

BlackNeo,jeste da je glavna namena SUPER-a za konverziju,ali jesi li probao Format Factory?Meni je ekstra i ima na srpskom meni.SUPER je za mene malo prekomplikovan za konverziju.Ja preporucujem ljudima Format factory za konverziju svega i svacega,od MP3-a do fajlova za mobilni

Tema je o problemima sa VLC ***plejerom*** ;)

Pardon,nisam namerno tu stavio komentar.Bio je namenjen za BlackNeo-a,pa ako mozes ga prebaci kud ide

Pa i moj post nije bio o konverziji kao konverziji, nego se odnosio na to da ne očekuje neke rezultate od SUPER-a kao video player-a ;)

Ovo baš i nije problem, ali kod mene danas VLC dobio crvenu kapicu "a la Deda Mraz" na taskbaru i u "help/about", ikona prečice na desktopu je ostala bez kapice...nije baš najnovija verzija (0.98a) i podešena je isključivo na manual update, a nisam ga updateovao..

Prilozi

• kapica1.jpg
    kapica1.jpg
    4 KB · Pregleda: 34
Poslednja izmena:
Možda program sam po sebi tog i tog datuma stavi tu i tu iukonicu...možda :)

Poslednja izmena:
masamunea, hteo sam da slušam muziku u ovome, jer nije potreban DSP plug-in. Ekvilajzer ima bolje podešene one fabričke stvari (live, pop...), a tek onaj dodatak kako je mogo lepo da doradi zvuk. Zaboravio sam kako se zove, od onda nisam koristio ovaj program.
Sad koristim WMP 12, dovoljno je dobar.

Vrh Dno