Šta je novo?

Vivo X300 Series

bgmi iphone odem u ducan 3min od kuce i kupim za 1950 eura model od 1tb.
Za godinu dana ga prodam za 1500e u 15min
Vivo da sad kupim za 2000e, za godinu dana cu molit nekog da ga kupi za 1000e
To jeste,tu si u pravu,meni i dalje nije jasno kako apple pa i samsung donekle drzi cenu a losiji su uredjaju i od viva i od oppo-a. Za jabuku i da razumem ali za samsung nikako.

Kupujem.ono sto valja nisam rob brenda. Dok je samsung izbacivao najbolje kupovao sam ih . Sad vise ne i ne zanima me koji je brend , pricam u svoje licno ime.

Pozz, pitao sam ranije vezano za esim problem i dobio odgovor da se moze kupiti kartica koja simulira, e sad imam yettel fizicki i a1 esim i da li nju mogu staviti tako i da li ce postojati mogucnost dodavanja jos jedne esim kartice( kad idem van zemlje) i nju da koristim par dana i nakon toga da vratim a1?

Trenutno imam iphone 13 pro i to mi radi najnormalnije, zanima me prelazak na x300 zbog velicine pa me interesuje kamera najvise da li je boljitak, za bateriju znam da jeste sto mi je jako bitna stavka, ios26 radi ko ***** tako da kontam da je vivom sistem i tu mozda bolji.

Ako neko ima slicne poredbe znacilo bi mi i zanima me kako vama radi mreza ako telefon ne podrzava b20 ?

Zanima me i vivo x200fe zbog kompaktnosti

bgmi iphone odem u ducan 3min od kuce i kupim za 1950 eura model od 1tb.
Za godinu dana ga prodam za 1500e u 15min
Vivo da sad kupim za 2000e, za godinu dana cu molit nekog da ga kupi za 1000e
Pa to se podrazumeva, iPhone najbolje drži cenu i to je to. Samo, mene mogućnost dalje prodaje kod telefona ne interesuje, nisam neki telefon prodao preko 15 godina. Uglavnom prosledim dalje, poklonim nekome, ili ostavim kao deo retro kolekcije.
Nikada ne bih dao 2k evra za uređaj sa inferiornim kamerama, dok bih X300 Ultra kupio za npr. 1500 evra i bez ikakvih problema koristio sledećih 4-5 godina. U tom smislu se itekako isplati.

The Vivo X300 FE is official with a first-ever telephoto upgrade

The-Vivo-X300-FE-is-official-with-a-first-ever-telephoto-upgrade.webp

Poslednja izmena:
iPhone 17 Pro Max od 2TB ne 1TB u Americi košta 1999$. U Srbiji na KP nov ima za 1800€ 2TB, nisam mnogo ni gledao ima li za manje, ovaj sam našao iz prve.

Pa naravno, kad su X300 Pro ''utegli'' softverski do sada, a X300 Ultra se tek pojavio. Tek za nekoliko meseci će moći da se vidi realna razlika između svih X300 modela, kao i u odnosu na direktnu konkurenciju. Tako je bilo i sa Xiaomi 17 Ultra, tako će biti i sa X300 Ultra i Find X9 Ultra.

Meni nije jasno zasto svi proizvodjaci ne izbace gotov proizvod a ne ovako da peglaju mesecima posle.
Totalno je bezveze da izbace novi proizvod koji daje losije rezultate u odnosu na predhodni. Evo ja sam hteo da uzmem ultru i odustao kada sam video poredjenja i to sto ce malo da poprave za 5,6 meseci me apsolutno nece zanimati tad

Meni nije jasno zasto svi proizvodjaci ne izbace gotov proizvod a ne ovako da peglaju mesecima posle.
Totalno je bezveze da izbace novi proizvod koji daje losije rezultate u odnosu na predhodni. Evo ja sam hteo da uzmem ultru i odustao kada sam video poredjenja i to sto ce malo da poprave za 5,6 meseci me apsolutno nece zanimati tad
Ubedjeni su da korisnici ne mogu da se strpe i sacekaj i novi model 😂😂
Verujem da bi svi pristali da sacekaju još pola godine a da to bude kako treba

The X300 Ultra is already listed on Amazon Germany. You have a choice of only the top-tier 16GB/1TB model in either Green or Black. The phone by itself costs an eye-watering €2,000.

Lepa priča baš 🙂
Haha, ubacili se na max! Oni izgleda ne kapiraju da će ljudi koji su uopšte i čuli za Vivo kupiti CN verziju, a ovi drugi koji nemaju pojma šta je Vivo, verovatno će ga kupiti sutra, malo sutra.😂

Pozz, pitao sam ranije vezano za esim problem i dobio odgovor da se moze kupiti kartica koja simulira, e sad imam yettel fizicki i a1 esim i da li nju mogu staviti tako i da li ce postojati mogucnost dodavanja jos jedne esim kartice( kad idem van zemlje) i nju da koristim par dana i nakon toga da vratim a1?

Trenutno imam iphone 13 pro i to mi radi najnormalnije, zanima me prelazak na x300 zbog velicine pa me interesuje kamera najvise da li je boljitak, za bateriju znam da jeste sto mi je jako bitna stavka, ios26 radi ko ***** tako da kontam da je vivom sistem i tu mozda bolji.

Ako neko ima slicne poredbe znacilo bi mi i zanima me kako vama radi mreza ako telefon ne podrzava b20 ?

Zanima me i vivo x200fe zbog kompaktnosti
Ako imaš esim adapter, moći ćeš da ubaciš i A1 esim i bilo koji drugi esim u inostranstvu. Menjaš ih kad hoćeš i to je to.
Totalno je bezveze da izbace novi proizvod koji daje losije rezultate u odnosu na predhodni.
Naravno da rade to, gomila testera i YouTubera dobija mesecima ranije uređaj pa šalju feedback proizvođaču, ali teško je da se kamere isprobaju baš u svim uslovima. Ovako kad izbace uređaj, dobiju feedback od miliona korisnika i shodno tome i peglaju, ok je meni to, samo ova cena mi nije ok hahahah ludaci.

Za 6 meseci će izaći x400 pro, pa će se on juriti, a na x300 Ultra će svi zaboraviti. Kao što su "zaboravili" na x200 ultra, kad je x300 pro izašao 😆 ...
Jedino što me kod x300 pro malooo odbija je taj ultra wide koji je više wide, nego ultra wide. Volim da imam široku ultra wide, koristim je relativno često.

I stara ultra bolja po meni kao i pro , pogotovo video.
Pustite te price sredice update-om,ovo se vivu jos noje desilo,izgleda da je hardver problem. Nemoguce da na vecini poredjenja stariji model lagano daje bolje rezultate
Eto prilike za oppo,videcemo iduce nedelje ili se vracamo na 200u ,fali mi 35mm i zakrivljen ekran

Poslednja izmena:
Dobra spravica za voajere. Vrlo diskretno i bez tih dodatnih objektiva. A zbog p0rnjave valjda i imamo ovolike ekrane na telefonima. Pre 20 god. sam nosio telefon u prednjem džepu košulje, nije se primecivao, 80 grama, a sad? Ma salim se 😀 super su ovi novi uređaji, ali cene malo jače...

Nazad
Vrh Dno