Šta je novo?

Vivo x200 Series

E sad da navedem jednu ozbiljnu stavku u kojoj zaostaje za sansungom iako ne znam zasto iako je isti soc.Audio na tws nije kao na s25u i zbog toga ce mozda na prodaju. Koliko god da sam odusevljen kametom i svim ostalim ovo je meni jako bitno i razmisljam da se vratim na samsung zbog ovog
Isti kodek, ista podešavanja i ima razlike?

@marinko98
Ima, 4 kombinacije, crna i providna, obe u verziji sa i bez magneta.

Isprobao i magsafe, drži odlično. Sad moram da pazarim i novi nosač/punjač za kola...

^ Odvratan kejs, ali jedan od retkih koji telefone sa Ultra-kamera grbama može da sačuva na svadbi, kampovanju i u ostalim rizičnim situacijama.
Dobro je što nije skup, a i lako je dostupan pa se svakako isplati. Da neka tamo Pitaka ovo napravi, cena bi bila 199$ :D

Imam jedno pitanje za vlasnike x200 pro. Kada dođem sa mobitelom na sunce, svjetlina ekrana bude jako dobra. Nakon cca 2 minute zatamni se cca 50%. Dali je to normalno ili treba da se brinem? Po meni nije normalno. Na starom rog phone 5 to se nije događalo. Ovo kao da se prebaci u onaj night mode. I boje kao da posmeđe. Po tom pitanju nisam zadovoljan jer jedan high end mobitel ne bi se tako smio ponašati.

Isti kodek, ista podešavanja i ima razlike?
Sve identicno ,slaske devialet gemini 2. Sve identicno,poweramp osta podesavanja,jednostavno ne radi isto
^ Odvratan kejs, ali jedan od retkih koji telefone sa Ultra-kamera grbama može da sačuva na svadbi, kampovanju i u ostalim rizičnim situacijama.
Dobro je što nije skup, a i lako je dostupan pa se svakako isplati. Da neka tamo Pitaka ovo napravi, cena bi bila 199$ :D
Pitaka je precenjena,imao sam vec dva puta i identican case na aliju je 25-30 e a ima cak i bolju zastitu sa strane. Pitaka je mnogo plitka

Imam jedno pitanje za vlasnike x200 pro. Kada dođem sa mobitelom na sunce, svjetlina ekrana bude jako dobra. Nakon cca 2 minute zatamni se cca 50%. Dali je to normalno ili treba da se brinem? Po meni nije normalno. Na starom rog phone 5 to se nije događalo. Ovo kao da se prebaci u onaj night mode. I boje kao da posmeđe. Po tom pitanju nisam zadovoljan jer jedan high end mobitel ne bi se tako smio ponašati.

Manje više to svi novi telefoni rade.. reklame i razne lazi kako pucaju 6000nitsa, ali nažalost samo 1min dok se ne zagreju, posle ga svi obaraju na oko 800,900 nitsa.
Mislim da samo OnePlus drži na max osvetljenje duze od 10min.
Šteta što od 1000 YouTubera koji rade review niko da obrati na to pažnju.

Poslednja izmena:
E sad da navedem jednu ozbiljnu stavku u kojoj zaostaje za sansungom iako ne znam zasto iako je isti soc.Audio na tws nije kao na s25u i zbog toga ce mozda na prodaju. Koliko god da sam odusevljen kametom i svim ostalim ovo je meni jako bitno i razmisljam da se vratim na samsung zbog ovog
Jel si probao ovo?
Screenshot_20250610_183906.jpg

Manje više to svi novi telefoni rade.. reklame i razne lazi kako pucaju 6000nitsa, ali nažalost samo 1min dok se ne zagreju, posle ga svi obaraju na oko 800,900 nitsa.
Mislim da samo OnePlus drži na max osvetljenje duze od 10min.
Šteta što od 1000 YouTubera koji rade review niko da obrati na to pažnju.
Me I se čini 400 nita.

1000028789.jpg
Kao sto rekoh, par dana i evo ga officiall.
Trail su tri puta dopunili, tipa sa 1.31 na 1.32 i evo sad 1.34gb zato uvek čekam officiall... 🤗

Pogledajte prilog 495685
Kao sto rekoh, par dana i evo ga officiall.
Trail su tri puta dopunili, tipa sa 1.31 na 1.32 i evo sad 1.34gb zato uvek čekam officiall... 🤗
Stigao i meni, izgleda da je to onaj veliki update što su najavili na WeChat-u, engleski changelog ne navodi sve promene. AI portret je dobio i Chinese style opciju, Effect adjustment je dobio malo bolje dizajniran slajder, odabirom 3.7x zoom-a otvara se kao podmeni za veći nivo zuma, mada je ovo možda i bilo. AI Erase sada ima i Reflection Erase, ne znam da li je cutout već bio dostupan ali može da se iseče objekat na slici i pomeri. Ne znam gde sam čitao da treba da dobijemo 50MP noćni mod ali ga ne vidim. Viewfinder, ili kako se već zove, prikaz slike na ekranu je normalan dok je u photo modu, kad prebacim na portrait počne da se koči i nastavi da se koči i secka i kad ga vratim u photo mode, dok ne restartujem tel.

Nešto nalik Oppo X8s.

Izgleda da je to S30 Pro mini za globalno, njemu je početna oko 430e za najslabiju verziju, solidan mid-range telefon. Mada i dalje mislim da je bilo bolje da su pustili X200 Pro Mini na globalno.

Jeste s30 pro ali za Indiju. Mislim da neće biti više ni na jednom tržištu, eventualno HK.

Da li se na Vivo telefonima moze ukloniti demo mod?Za telefone stare do 2 godine unazad. Da vise ne pise u gornjem delu demo,vec da mogu da se povezu na mrezu.

Hoćemo sve to na x100u 😆

Koliko je to zapravo potrebno standardnom korisniku?

Ovi telefoni svakako nisu za standardne korisnike. Live fotografije kod nas nisu popularne niti ih socijalne mreže podržavaju ali u Kini jesu podržane i često korišćene. Classic negative style(aka Fujifilm negative), zeiss natural portrait, sports portrait jesu kvalitetne nadogradnje, pretpostavljam da će i Zeiss natural colors u landscape modu da portuju što je isto boljitak.
Inače, X200 Pro CN je sa prethodnim apdejtom dobio i ograničenje nivoa punjenja baterije, korisna funkcija.

Pa "global" :) kao što je bio x200 pro. Za sada izlazi navodno u Poljskoj, Indiji, Maleziji i Indoneziji kao global.

Što pod navodnicima? Nisam ispratio :)

Vrh Dno