Šta je novo?

Vivo X100 Ultra

Ja sam mu stavio hidrogel foliju, onu sto ti custom izliju u radji, i evo hvala bogu drzi mesecima da ne mrdne. Bas sam zadovoljan. Cak se ni ne odlepljuje sa strane iako ima zakrivljen ekran.
Nudili su mi u jednoj radnji u SM, 2000 dinara, ali kontam da je ista kao ova koju @thebatman preporucuje.

Ja ne koristim ništa na ekranu, ne mogu na ovakvom telefonu da koristim te hidrogel folije koje su posle 10ak dana kao da sam ih dirao masnim prstima posle prasetine, a staklo gde radi fingerprint kako treba, nisam mogao da nađem.

Jel mi se cini ili na OS6 dosta bolje traje baterija?

Ne mogu da provalim da li je do toga, ili samo zato sto manje fotkam u poslednje vreme.

Kod mene suprotno, na 4G bukvalno jede bateriju, ne smem ni da probam 5G 🤣

Uticaj socijalnih mreza je uzeo danak.
Da bi bilo sve lepše tj napucanije bojama bude sa filterima i izgleda "lepše". Na zalost to više prolazi

Nije to samo do napucanih boja i fejk HDR-a, mnogo više smetaju to nebulozno oštrenje, fejk detalji, tako da čak i fotografije snimljene glavnim kamerama sa 1'' senzorom gube prirodnu detaljnost, mekoću i vajb da su snimljene pravom kamerom, a ne smartfonom.

Nakon 11 meseci koriscenje battery health pao na 99%, i to cim sam instalirao novi update 🙂

Nazad
Vrh Dno