Šta je novo?

VIVO pitanja

• Začetnik teme Začetnik teme ica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ica

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2002
Poena
619
Imam 5900xt VIVO karticu pa me interesuje koji je najbolji program za gledanje i capture video-in signala (TV)? Bilo bi dobro kad bi taj program imao mogucnost da se programira(kao video-rekorder) da u odredjeno vreme snimi neki program i iskljuci se kad zavrsi ... neko je rekao SpicePlatinum? 🙂

Adobe premiere 6
Sonic video studio
Ulead video studio
Pinnacle studio 9
....
Ono sto ti je obavezno, je da instaliras nvidia wdm( capture) drivere.Tako je bilo dok sam imao Gf3ti200 ViVo

vivo ne znaci da mozes da mu dovedes tv signal, nego video signal, odnosno NEMAS tuner na kartici, pa ti treba eksterni, npr iz videa... nadam se da to ipak znas, ali samo da naglasim... ovo po meni cini celu pricu malo nezgodnom za koriscenje za gledanje tv-a, mada ako imate gde video da stavite i daljinski za njega, onda moze i da bude ok |]
ako instaliras wdm drivere, za capture mozes da koristis i iuvcr ima mogucnost programiranja snimanja, izbor codeca itd... moze i flyds...

ica je napisao(la):
Imam 5900xt VIVO karticu pa me interesuje koji je najbolji program za gledanje i capture video-in signala (TV)? Bilo bi dobro kad bi taj program imao mogucnost da se programira(kao video-rekorder) da u odredjeno vreme snimi neki program i iskljuci se kad zavrsi ... neko je rekao SpicePlatinum? 🙂
Malo cu da skrenem sa teme, ali kod kog kablovskog operatera si i koliko placas mesecno pretplatu?

Nazad
Vrh Dno