Šta je novo?

VIVO (ne)mogucnosti Sapphire-a

merlin10

Slavan
Učlanjen(a)
18.06.2006
Poena
301
Pozdrav svima na forumu. Imam jedno (početničko) pitanje. Naime imam graficku karticu sa s-video konektorom koji navodno ima i VIVO mogucnosti. Smatram da to znaci video input/video-output. E pa ja sam sliku na TV-u dobio bez problema; trebalo mi je 2-3 minute i sve je proradilo ko avion. Ali od video ulaza nista. Dobio sam adapter s-video na kompoznitni (chinch) izlaz, onda s-video na s-video i nekakvi s-video sa tri izlaza (crvena,zelena,plava) valjda neka RGB izmišljotina.
E sad; ima li tko kakvu ideju? Podaci o kartici i njezinu sliku možete pronaći na: http://motorola10.googlepages.com/slika.jpg

Mogao si i bolju sliku da postujes. Kartica nema video in.

on je video AVIVO, pa je mislio da je to VIVO, a ono NIJE |>>

Ako je to ta karta onda sigurno nema vivo zbog rupe gde treba da stoji rage, s-video sa tri izlaza ti je hdtv kabal.

danijel00 je napisao(la):
on je video AVIVO, pa je mislio da je to VIVO, a ono NIJE |>>
bice da je to, mada je zaboravio da napise koju karticu ima! ;)

dao je link... saphire x1300... a na njemu pise AVIVO pa sad to A jeste malo stilizovano i sve... moze covek lako da se zezne... jos lakse da ga prodavac zezne...

atti je napisao(la):
Ako je to ta karta onda sigurno nema vivo zbog rupe gde treba da stoji rage, s-video sa tri izlaza ti je hdtv kabal.

Dakle mogu zaboravit snimanje sa satelita itd.....?:smash: :smash:

Hvala svima na odgovorima, sada barem znam da ništa ne znam.

Pozdrav !!!

Nazad
Vrh Dno