Znaci interesuje me da li ima nasu podrsku-srpsku za titlove(čćšđ). I ono najbitnije: da li titlovi moraju da nose isto ime kao film i da li moraju da budu u istom folderu ili ne?
Kako cita diskove, da li se muci ili ih relativno odmah pusta?
pozdrav
Ima podrsku za nasa slova. Ima cak i podrsku za cirilicu. Titlovi MORAJU da imaju isti naziv kao i film koji pustas. Nije bitna ekstenzija, moze da bude .srt, .sub, ili .txt, ali mora da naziv titla bude identican nazivu filma. Zato meni pojedine titlove nije pustao. E sada, K-201 ima nekoliko firmware-ova. Ja sam ocigledno kupio onu verziju sa najstarijim firmware-om, jer u novijem firmware-u nema veze kako ti se zove titl (o ovome imas vise na drugim forumima). Jedan lik na jednom domacem forumu tvrdi da ima 2 Vivax Imago K-201 plejera, i da oba imaju razlicite firmware-ove (pri cemu je jedan firmware, prema njegovim recima - jadan).
Sto se citanja diskova tice, ja imam samo kvalitetne diskove (princo i slicne bacam u djubre, jer sam dosao do zakljucka da doticni rapidno krenu da propadaju nakon dve-tri godine), i meni sve radi OK. Znaci cita odlicno Verbatim-e, a probao sam i da mu ubacim TraxData, kao i neko ***** od noname diska sa natpisom "Omega" na sebi - sve radi OK.
Meni (ne meni licno, nego Menu

) )je malo cudan, doduse. Kada ubacis neki DVD, on ga skenira (jedno desetak sekundi) i odmah pusti prvi divx film na koji naleti. Ti onda mozes preko daljinskog "Prev <> Next" da prebacis na sledeci DivX film koji se nalazi na DVD-u. Ili mozes da na daljincu pritisnes "STOP", da bi ti on prikazao meni u kojem vidis sve fajlove koji se nalaze na DVD-u. Ja sam navikao da mi drugi plejeri odmah po ubacivanju diska prikazu taj meni, a ne da sami pustaju prvi film na koji nalete
E da, plejer ne vidi divx filmove koji imaju .vob ekstenziju. Mada, ako imas divx film od 700 mb, ne vidim razloga zasto bi mu davao .vob umesto .avi ekstenzije? Neke dileje od ulicnih prodavaca to rade???
Dalje, imas jedno dugme na daljinskom, koje kada pritisnes - vidis celokupan info o divx filmu koji gledas

Vrlo korisna stvarcica. Prikazuje ti koji je kodek koriscen (divx 3.11, divx 5.x, xvid, itd...), rezoluciju filma, bitrate, frames per second, zvuk (npr. mp3/ac3 48 KHz stereo i tome slicno)...
Sve u svemu, plejer pusta sve divx/xvid fajlove i to odlicno obavlja. Nema seckanja nikakvog. Kvalitet izrade je odlican, plejer je vrlo tih u radu, daljinski radi odlicno. Daljinac bukvalno radi iz svih uglova u sobi i sa svake razdaljine (za razliku od mnogih drugih daljinaca koji nisu ni za krivi cirkus). Reprodukcija MP3 fajlova je odlicna.
Jedine mane su mu vezane za naziv titlova, i za ruzan menu. Mislim da oba problema mogu da se isprave sa novijim firmware-om. Sve u svemu, za te pare mislim da nema boljeg plejera.