Šta je novo?

Vivax K201 Divx/DVD player,valja li?

hm...gde kupiti vivax za 2500 din i ima li neki model koji treba izbegavati? :D

Cini mi se da sam cuo da je na popustu u metrou za 1950 din.

Nemam metro karticu :( :( :(

Cini mi se da sam cuo da je na popustu u metrou za 1950 din.
ovde je u pitanju vortex, sad cu da vidim koji je model pa ne bi bilo lose da neko iskomentarise (stavicu novu temu) ako vec isit ima ili zna nesto o njemu... inace deluje bolje nego vivax po izradi... plastika isl.

Zna neko gde da kupim vivaxa po 2500? blizi se ng, treba kupiti koji komad :(

...i mene zanima taj vortex iz metroa....
jel ga ima neko?
utisci?

poz...

Ne mogu da pomognem oko vortexa ali sad mi jasno zasto danas iz metroa likovi vuku po 5-6 komada ...

Kupio sam danas vivax k201 za 3400 din, za poklon...i ne poklanja mi se :(
Treba mu malo vishe vremena da ucita disk, ali je zato slika na divx fenomenalna...moj base dv967 je malo dete za ovo shto se tiche slike. Grrrrr, zashto uvek moram da se odushevim poklonom koji kupim za druge :)

I da, garancija je dve godine, shto mi se isto svidelo :)

Kupio sam danas vivax k201 za 3400 din, za poklon...i ne poklanja mi se :(
Treba mu malo vishe vremena da ucita disk, ali je zato slika na divx fenomenalna...moj base dv967 je malo dete za ovo shto se tiche slike. Grrrrr, zashto uvek moram da se odushevim poklonom koji kupim za druge :)

I da, garancija je dve godine, shto mi se isto svidelo :)
Preko kog izlaza?

hm, chinch za video, optika za audio...samo sam taj imao pri sebi :)

Gde si pazario sa dve god garancije,ma kakva bila ne zvuci lose.

u idea marketu, u immo centru, tamo je 3460 valjda....
ima u tehnomaniji, tamo je 3200, ali mi bilo hitno, pa sam uzeo u idea...

***a, meni je napisala za garanciju 24 meseca.. :D

Da li uopste postoji neki noviji firmware za vivax k-201 sa kojim prevod ima crnu podlogu ili neka druga poboljsanja?

Imam ovaj player i sve je radilo do neki dan,ja sam ga premestao na moj TV i kad sam ga vratio na prvobitno mesto nesto se zeznulo.Znaci upalim on radi sve normalno,ali kad prebacim na TV u video mod,samo crno pre se pojavi ona Vivax pozadina i pise nema CD,sad toga nema samo crni ekran,ubacim CD on radi krene da pusta ali zvuka i slike uopste nema.Rek'o mozda nisam dobro povezao,povezem ja lepo opet sve ali nista,rek'o mozda je do TV,vratim na moj TV probam na njemu i na njemu samo crno i nista.Sta kazete u cemu je problem on je sasvim ispravan sto vidim iz datog ali nesto zeza out,da nije mozda do kabla ili je ipak do njega???

najlakse ti je da uzmes/kupis/pozajmis/ukrades drugi kabl i resis tu dilemu:d

:D pa samo molim Boga da je do kabla :) jer ako je nesto drugo moracu ja da uzmem novi jer sam ga ja selio :D

zar ti nije jos uvek pod garancijom?

Jeste valjda,gledao sam garanciju ali nije zaokruzeno kolika je garancija.Uzet je u Metrou koliko se secam,necu nista da pricam dok neko ne provali da nece da radi :) jer posle cu ja da budem kriv :D videcu da uzmem novi kabal pa da probam.

Da li uopste postoji neki noviji firmware za vivax k-201 sa kojim prevod ima crnu podlogu ili neka druga poboljsanja?

Da ozivim malo temu. ;)

Elem, danas sam dobio nov Vivax K-201 (zamena za matori koji je crkao u garantnom roku). Najnoviji modeli imaju crnu podlogu za titlove i sto je najbitnije vise nije neophodno da titl i naziv filma imaju isto ime. :banana:

Zaboravih...

Sto se samog plejera tice matori nije izgurao ni 3 meseca postenog rada. :crash: Kupio sam ga krajem decembra i sve je bilo ok negde do februara/marta. Tada je pocelo kocenje slike i "testerisanje" iz kucista. Disk stane i cuje se glasno "DRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. :smash: Jos jedno par meseci je radio uz restartovanje da bi na kraju balade odmah po paljenju drcao bez mogucnosti da se pusti film. Sada je zamenjen novim pa da vidimo...:)

BTW, ukoliko neko zna kako bih mogao da izvrsim update firmware-a na K-201 neka podeli iskustvo. :)

Ja moj jos nisam sredio :p Ali sam nasao garanciju :D Moj radi ali nema ni zvuka ni slike :p

Juce mi je doslo da prikacim zvucnike sa kompa na dvd :) i vidim radi zvuk :)
Posle sam isprobavao da ga povezem sa kompom prkeo svidea ali nista od toga...
Danas uzmem kabal novi i probam na tv na kojem je radio i nece nista... odem do starog tv i nakacim na njega i radi zvuk, ali slike nema... Kad okrecem chinc za video na dvd playeru na tv vidim kako kao da na trenutak uhvati sliku i nestane.Juce sam otvarao dvd(iako ne bi trebalo :p ) i izgleda mi sve ok unutra...

Jel ima nekog da zna gde se moze skinuti novi firmware? Posto sam video da je neko pisao da novija serija ima crnu pozadinu na titlovima, pa bi trebalo da ima i negde novi firmware.

Ljudi, dal' stvarno niko ne zna gde se moze skinuti novi firmware?
Ja sam juce uzeo k - 201, ima crnu pozadinu na titlovim, ali nekako mi se cini da su mala slova. Kako mogu da povecam to?
Unapred HVALA!!!

drugarica ima bas ovaj dvd,ja sam joj narezao jedan dvd,na kompu prevodi idu normalno,a ona kaze da na dvdiju prevodi zure,tj.nisu uskladjeni sa govorom,da li neko zna kako to moze da se podesi,pretpostavljam da ima neko podesavanje da se prevod vrati u normalu

Vrh Dno