Šta je novo?

Visual Studio .NET

miha

Čuven
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
620
Momci trebao bi mi Visual Studio .NET (verzija 6 mi ne odgovara zbog nekompatibilnosti sa Access-om 2000 jer je optimizovana za Access 97) a ne znam gde bih ga nabavio. Ako neko poseduje isti zamolio bih ga da mi ga nareze, uz nadoknadu naravno, ili cak pozajmi ako ima toliko dobre volje cheers

kako mislis nekompatibilan sa accessom 2000?

miha je napisao(la):
Momci trebao bi mi Visual Studio .NET (verzija 6 mi ne odgovara zbog nekompatibilnosti sa Access-om 2000 jer je optimizovana za Access 97) a ne znam gde bih ga nabavio. Ako neko poseduje isti zamolio bih ga da mi ga nareze, uz nadoknadu naravno, ili cak pozajmi ako ima toliko dobre volje cheers

???

A sta tebi ustvari treba ???

Objasnjenje

Visual Basic iz paketa Visual Studio 6 je nekompatibilan za bazama Accessa 2000. Kada u Basicu postavim reference koje treba da pokrenu bazu (iz Accessa 2000) dolazi do greske "unknown format", a ako iz Accessa 2000 bazu snimim kao Access 97 bazu onda je pokrece ali neke druge stvari ne rade... nego da ne ulazimo u detaljne analize, kao sto rekoh treba mi Visual Studio .NET

Zahvalan sam unapred ako neko moze da mi pomogne oko istog.

sta koristis za pristup podacima (bazi) u vb 6?

Ne razumem, zar ti update MDAC-a nije resio takve probleme ?

Koji ono bese minimum za Office2000 formate ? MDAC v2.5 ?

U stvari, podji lepo ovde i skini najnoviji MDAC update i resi se muke.

To je prosto neverovatno posto meni to sve radi sa Accessom XP ???

miha je napisao(la):

Ja imam Visual Studio.NET ..ako hoces da ti narezem i posaljem obrati mi se na mail [email protected]

Nazad
Vrh Dno