Šta je novo?

Visual Studio 6.0 C++

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board
PSU
THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
DELL 27" VA S2722DGM
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
Hitno mi treba ovaj program (eh taj MicroSoft), pa ako neko ima nek se javi....

P.S. verzija programa koja se koristi na VETS-u.

hvala

Sto bi moj stariji vodnik rekao: SVE JE HITNO KAD SE KASNO TRAZI.

Imam je i donosim ti u cetvrtak, oko 14h na cetvrtom spratu, kod oglasne table! Imam plavi ranac i cupavu kosu, ne mozes me omasiti. Jedini je uslov da mi je vratis do sledeceg utorka.
Pozdrav.

Kostamojan je napisao(la):

Imam je i donosim ti u cetvrtak, oko 14h na cetvrtom spratu, kod oglasne table! Imam plavi ranac i cupavu kosu, ne mozes me omasiti. Jedini je uslov da mi je vratis do sledeceg utorka.
Pozdrav.

Dogovoreno!

(Dug crni mantil, shatirana plava kosa, visok oko 190cm)

P.S. HVALA unapred i poz':wave;

Pozdrav.

Od 13:50 do 14:30 sam bio tamo i bilo je dosta likova sa plavim rancem, ali ni jedan chupavi....

Istina, kriv sam!

Nisam stigao do 14:45, ali ne svojom krivicom. Putovao sam iz Obrenovca i vise od sat vremena sam cekao da se rascisti teska saobracajna nesreca koja se desila u Baricu. Izvini, poneo sam disk sa sobom, krenuo na vreme, ali iskrsle su stvari koje su bile van moje kontrole. Ja sam i dalje oran da ti donesem disk u ponedeljak, stim sto ga ne moras odmah vracati. Ja sam u ponedeljak u 406 od 17-19h ti samo udji na pauzi i drekni: "Ko je ovde Mile?" ili opet potrazi kosatog tipa sa retkom bradicom. Izvini za ispalu, nije bilo namerno. Ja cu u svakom slucaju biti u ponedeljak od 17-19h u sobi 406 (Montaza i Servisiranje) i imacu VS sa sobom, pa ti ako hoces svrati.
Pozdrav.

Re: Istina, kriv sam!

Nisam stigao do 14:45, ali ne svojom krivicom. Putovao sam iz Obrenovca i vise od sat vremena sam cekao da se rascisti teska saobracajna nesreca koja se desila u Baricu. Izvini, poneo sam disk sa sobom, krenuo na vreme, ali iskrsle su stvari koje su bile van moje kontrole. Ja sam i dalje oran da ti donesem disk u ponedeljak, stim sto ga ne moras odmah vracati. Ja sam u ponedeljak u 406 od 17-19h ti samo udji na pauzi i drekni: "Ko je ovde Mile?" ili opet potrazi kosatog tipa sa retkom bradicom. Izvini za ispalu, nije bilo namerno. Ja cu u svakom slucaju biti u ponedeljak od 17-19h u sobi 406 (Montaza i Servisiranje) i imacu VS sa sobom, pa ti ako hoces svrati.
Pozdrav.

Nema frke, bitno je da znam da ja nisam ispao ***** :p pa da te nisam videoboom . Nabavio sam danas chitav komplet od shest diskova, kompletan V.S. 6.0 tako da nema potrebe da ga nosish sa sobom zbog mene u ponedeljak, a izmedju ostalog, nemam nishta od predavanja i vezbi ponedeljkom...

poz':wave;

Divno je to, samo to nema nikakve veze sa Visual Studiom koji se nalazi u skoli. Rec je o mnogo drugacijem i "naprednijem" paketu. Srecno

Nazad
Vrh Dno