Šta je novo?

Visual Studijo .NET(ich) ?

silverglider

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
30.07.2000
Poena
770
Nesto mi je zapeo za oko komentar na netu (po usenetu, tacnije) da nekim projektima koji su radjeni u novom .Net studiu treba primetno vise vremena za start (u poredjenju sa proizvodima starog Visual Studia).

Ima li kakve potvrde ovoga ? (vi sto ste skinuli i probali novu verziju)

P.S.
Kad kazem 'projekat', onda mislim projekat, ne 'hello .net world'.

....evo ja sam upravo instalirao VS.NET Arc.Edition, i prvi utisak posle ubacivanja malo koda je da zaista treba malo vise vremena da se projekat startuje.

Pozdrav

....da nebude zabine radi se o Visual Studio .NET Enterprise Architect Full verziji.

jesi to skinuo s neta? Gdje?

Pazi ovako... Sam IDE je dosta spor i kada se debug verzija iz njega pokrece, zaista je sporo. Medjutim, kada se iskompajlira release verzija bez debug informacija i sa svim optimizacijama i pokrene izvan Visual Studio-a, ne primecujem nikakvu razliku.

Kazes 'projekat' -> program na kojem sam radio, a koristio sam ga za testiranje, ima oko 15-20k linija koda, tako da je dosta mali, ali ipak daleko od 'hello .net world'.

Moguce je da su ljudi mislili na velike aplikacije (>500k linija), ali to nisam u mogucnosti da istestiram (za sada ;)).

Nisam bas njbolje razumeo pitanje:)

Sto se tice aplikacije postoji ozbiljna aplikacija radjena radjena u .Net-u(znaci sredji sloj, poslovna logika, aplikativni server..).Aplikacija se ponasa savim OK.Koristi COM+ servise i sve to radi zacudjujuce dobro.U zavisnosti od koriscenja WebServisa ili remotinga(posto je aplikacija tipa client-server) moze se dobiti malo na performansama.
Nadam se da sam bio jasan.
Pozdrav Marko

Nazad
Vrh Dno