Šta je novo?

vista

• Začetnik teme Začetnik teme faca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
juce sam instalirao VISTU Ultimate, i vec mi je pojala 16 GB hard diska, jeli to normalno?

kako da smanjim ikonice na desktopu posto su bas velike, u podesavanjima sam ih smanjijo na 16?

Najvise zauzima system restore, obrisi restore pointe i iskljuci ga (ako vec nisi) i dobices jos prostora, inace, meni je trenutno win folder oko 15GB, normalno za Vistu.
Ikonice povecavas/smanjujes na ctrl+srednji klik+skrol.

hvala sa ikonice to nikad nebih provalio.

samo mala pomoc oko sistem restor, gde i kako to da uradim.

usvakom slucaju cu morato ponovo da dizem VISTU, inst sam je na samo 16 GB, imam jedniu particiju od 40 GB.

Poslednja izmena:
Hvala, snasao sam se, a i za link samo sto ja neznam engleski ali cu se staci nekako preko slika.
jel postoji neki link sa srpskim? da znam sta jos treba da se podesi odstiklira stiklira itd.

HVALA.

Hvala, snasao sam se, a i za link samo sto ja neznam engleski ali cu se staci nekako preko slika.
jel postoji neki link sa srpskim? da znam sta jos treba da se podesi odstiklira stiklira itd.

HVALA.

Tesko, svi dobri tutorijali su na engleskom...
Nema na cemu.:wave:

@DukeofSerbia:

Pa, za neki ozbiljan rad ako se zeli Vista na duze staze...Da ima dovoljno mesta za OS, programe, swap fajl i da moze normalno i brzo da se defragmentuje.Cisto moje misljenje.

trenutno imam slobodnu particiju od 40 gb. treba mi za kucne potrebe???

valjda ce valjati.

Nazad
Vrh Dno