Šta je novo?

Vista x64 spor transfer

• Začetnik teme Začetnik teme cifra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cifra

Slavan
Učlanjen(a)
30.11.2005
Poena
319
Problem je sledeci prilikom kopiranja sa USB na HDD i kad recimo kopiram ili instaliram nesto sa virtual driver, koristim PowerISO, a prilikom kopiranja sa DVD je sve normalno

ponekad mi cak zna nekih 50-60MB sa USB da kopira citavu vecnost a ponekad javi i gresku, probao i sa total komanderom a i sa Vista explorerom

instaliranje recimo igre Prototype je trajalo skoro 45min :!: a instalirao sam sa image

isto se desavalo i sa SP1 i sada sa SP2

sad ce neko odma da mi kaze predji na W7 ako ima neko neki konkretni predlog to bi bilo OK 🙂

mashina je iz potpisa

vista 32 sp2

mogu samo da potvrdim da je instalacija prototype(sa imidz drajva) trajala kao sto kazes oko 40ak minuta, inace je kod mene 4000+, 4gb, 8600 gt i vista 32 sp2 , ostalo nisam primetio da nesto smara...... poZZzz

Poslednja izmena:
Power ISO ima neki žešći problem... Pri radu sa DVD-DL image fajlovima "svih" 8GB rama biva popunjeno u roku od nekoliko sekundi, CPU zakucava na 100% i HDD rilja kao lud.... Problem je rešio Deamon Tools Lite.

Što se tiče transfera preko USB-a, nemam nikakvih problema, brzina dostiže malo više od 20MB/s što je po meni zadovoljavajuće. OS je Vista x64 SP1.

Nisam merio vreme ali i kod mene je istalacija prototypa sa imidza ishla jako dugo na Visti x64 SP2. Koristim daemon tools, poslednju verziju.

Poslednja izmena:
Najnoviji problem je sto mi sad i un rar, ili un zip operacija isto tako jako sporo ide naime jedan iso file od cirka 6GB i nesto koji je zapakovan u rarovima po 100MB pokazao je da ce ga otpakovati za 5 ipo sati hehehehe mashina je iz potpisa znaci nista nisam dirao smao sam instalirao SP2 za Vistu x64

ovo bi po nekom mom proracunu trebalo da bude gotovo za 5 - 6 minuta

programe koje koristim su WinRAR i TCommander

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno