Šta je novo?

Vista-Win7 upgrade doplata???

• Začetnik teme Začetnik teme ateq
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ateq

Cenjen
Učlanjen(a)
11.05.2009
Poena
169
Imam vistu business,interesuje me dali neko zna tacnu i proverenu informaciju koja je doplata za upgrade? Koga god pitam kaze drugacije! Ne mogu da verujem da ljudi koji prodaju ne znaju! Strasno!
Hvala unapred

A šta pa očekuješ od velike većine prodavaca (čast izuzecima)... Većinom su to "pilićari", do juče su prodavali krpice ili patike, danas računare, sutra možda belu tehniku itd. Nisu ti to eksperti za računare.

Koliko kapiram, tebi treba W7 Professional ili Ultimate, i one koštaju koliko koštaju, ne dobijaš nikakav popust što već imaš Vistu. Ne postoji posebna jeftinija upgrade verzija.

Postoji samo Retail (teško ćeš je naći kod nas, može se više puta aktivirati i dolazi u onom lepom pakovanju kao na reklamama) i OEM (ili DSP OEI, u neuglednom kartonskom pakovanju, i ona se kod nas prodaje), koju možeš aktivirati samo jedanput.

Poslednja izmena:
I ako su bili pilicari,sada nisu pa bih mozda ocekivao da znaju sta prodaju i koji su uslovi! Ja imam isti problem u svojoj struci! Bruka!
Hvala ti u svakom slucaju! 🙂

Poslednja izmena:
Koliko kapiram, tebi treba W7 Professional ili Ultimate, i one koštaju koliko koštaju, ne dobijaš nikakav popust što već imaš Vistu. Ne postoji posebna jeftinija upgrade verzija.

Nemoj da čoveku daješ netačne informacije. Windows 7 Pro Upgrade sa Viste Pro postoji i košta 200 dolara, dok je puna verzija 300 dolara.

Najbolje je da čovek pogleda na domaćem Microsoft sajtu. Može i da ih pozove i pita šta ga interesuje.

Ja ti u svakom slučaju ne bih preporučio upgrade, isto ******, drugo pakovanje. Ovaj put Microsoft čak nije promenio ni ikonice za My Computer i Trash, što je inače bio feature svakog novog Windows-a do sada. Traćenje para, ako mene pitaš.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno