ima li neki link ili screenshot za tu varijantu?Lukija je napisao(la):Probao sam ja i deinstalirao, za moj ukus je em ruzan em preterano cheprka po sistemu i pitanje je kakve nus posledice donosi. Provereno resenje je patchovan uxtheme.dll i neka OK tema, eventualno menjanje ikonica
ZoNi je napisao(la):jao, sto je ruzno... crni taskbar + plavi/sivi prozori... fuj!
slazem se sa lukijom!
nema potrebe da se privikavam na to - bice sugurno nekakvih Visual Style-ova i za taj OSjoriq je napisao(la):pa pocni da se privikavas na Vistu, i ona ima crni taskbar i sl![]()
Ne, steta je sto sam probao... Kad se setim koliko sam se cimao da dovedem win u ok stanje posle linuxa, danima sredjivao... I onda instaliram to njesra i radilo je ok, ali nikako msimn.exe nije hteo ni na jedan server, cak ni da pokusa, vec odmah izbacuje gresku... I nikakva podesavanja nisu pomogla, menjanje portova, proxy-ja... NISTA!Xzibit! je napisao(la):Sta niko nije probao|!
xexxexexexexexexe
Postovao sam na konto onoga da obican win xp moze lepo da izgleda. Ovo nije VTP, ovo je najobicnija windows tema koja se kopira u c:\windows\resources\themesRipper je napisao(la):Hmm dosad sam se gnusao sidebara ali sad sam se zainteresovao! Pri instalaciji VTPa 3 nisam hteo da instaliram sidebar ali svejedno sam ga dobio u c:\windows\sidebar...
E sad kako da namestim vremensku prognozu iznad kalendarcica kao sto si ti uradio? tj kako dodajem plugin-ove u sidebar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari