Šta je novo?

Vista Transformation Pack 3.0

!Xzibit!

Slavan
Učlanjen(a)
18.01.2006
Poena
304
Jel neko probao Vista Transformation Pack 3.0 i kakvi su utisci?

:wave: :wave: :wave: :wave:

Prilozi

• vitrans.jpg
    vitrans.jpg
    206.6 KB · Pregleda: 231
Poslednja izmena:
ruzan je do zla !!!
nisam probao, ali sa ovih skrinova izgleda tako.. verovatno
ima jos neki skinicic.. ali meni se i novija verzija longhorna nije bas svidela !!!
ma da je koristim :)

Poslednja izmena:
Probao sam ja i deinstalirao, za moj ukus je em ruzan em preterano cheprka po sistemu i pitanje je kakve nus posledice donosi. Provereno resenje je patchovan uxtheme.dll i neka OK tema, eventualno menjanje ikonica

Lukija je napisao(la):
Probao sam ja i deinstalirao, za moj ukus je em ruzan em preterano cheprka po sistemu i pitanje je kakve nus posledice donosi. Provereno resenje je patchovan uxtheme.dll i neka OK tema, eventualno menjanje ikonica
ima li neki link ili screenshot za tu varijantu?

ZoNi je napisao(la):
jao, sto je ruzno... crni taskbar + plavi/sivi prozori... fuj!

slazem se sa lukijom!

pa pocni da se privikavas na Vistu, i ona ima crni taskbar i sl ;)

Ja korisim ali valjda ne ovaj nego onaj stari 2.0

!Xzibit! je napisao(la):
Sta niko nije probao|!

xexxexexexexexexe
Ne, steta je sto sam probao... Kad se setim koliko sam se cimao da dovedem win u ok stanje posle linuxa, danima sredjivao... I onda instaliram to njesra i radilo je ok, ali nikako msimn.exe nije hteo ni na jedan server, cak ni da pokusa, vec odmah izbacuje gresku... I nikakva podesavanja nisu pomogla, menjanje portova, proxy-ja... NISTA :mad:

I onda je pao reinstal zbog njega glupog. Prosla verzija je bila ok, radila je bez problema, kao i samo jedna od tri verzije longhorna koje sam probao, mislim osmica, nisam siguran... :wall:

Ruzno bre, ruzno.
Sa malo truda i muke moze se WinXp doterati da izgleda mnoooogooo bolje.
Ovo izgleda kao da je izaslo iz Grand Showa. Nesklad i boja i oblika.

Radi lepo... I uz malo cackanja i podesavanja lepo i izgleda! :)

WinXP SP2
Neowin UXTheme multipatcher
Tema: Luna Element 4 , black

Morate priznati da lici na Vistu.

Hmm dosad sam se gnusao sidebara ali sad sam se zainteresovao! Pri instalaciji VTPa 3 nisam hteo da instaliram sidebar ali svejedno sam ga dobio u c:\windows\sidebar...
E sad kako da namestim vremensku prognozu iznad kalendarcica kao sto si ti uradio? tj kako dodajem plugin-ove u sidebar?

skinuo sam LITE verziju, i instalirao ga vise puta, i modifikovao ga dosta puta, i konacno sam dosao do zadovoljavajuce promene...

dobar skin, samo nestabilan, ali dobro, sve u svemu, OK ;)

Ripper je napisao(la):
Hmm dosad sam se gnusao sidebara ali sad sam se zainteresovao! Pri instalaciji VTPa 3 nisam hteo da instaliram sidebar ali svejedno sam ga dobio u c:\windows\sidebar...
E sad kako da namestim vremensku prognozu iznad kalendarcica kao sto si ti uradio? tj kako dodajem plugin-ove u sidebar?
Postovao sam na konto onoga da obican win xp moze lepo da izgleda. Ovo nije VTP, ovo je najobicnija windows tema koja se kopira u c:\windows\resources\themes

Sto se tice vremenske prognoze nisam koristio nikakav sidebar nego program
Yahoo Widget Engine (Ex Konfabulator). Calendar i Weather su dodaci (widgeti) u sklopu osnovne instalacije programa. Nista napadno, preterano zahtevno. Ima poprilican broj dodataka koji stizu uz sam program + more drugih koje mogu da se skinu na sajtu programa.

Linkovi:
Luna Element tema
Yahoo! Widget Engine
Wallpapers:
Bez natpisa Windows Vista

Sa natpisom Windows Vista

Kako si podesio da ti prikazuje vreme za Zrenjanin:) Mene konkretno zanima podesavanje vremena za Kragujevac. :rock:

Poslednja izmena:
Ja sam ga instalirao i dopada mi se. Definitivno najbolja imitacija Vista Look-a koju sam probao.

Nazad
Vrh Dno