Šta je novo?

VIsta ->Svideo->ATi

bl00dz3r0

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2005
Poena
319
Prikljucio sam PC to TV preko svideo/svideo kabla. Otvorim Ati Cpanel mogu da zamenim
TV za svoj default monitor tj da uradim SWAP i tada se slika na TV normalno vidi ali
ne mogu da uradim CLONE ili bilo sta drugo. Prosto ne mogu da ENABLE-ujem taj drugi display (tv).
Click desni na njega enable i uvek me vrati na isto WTF!

Vista je x64 ultimate.

To nije ništa. Meni je do pre 3 nedelje sve radilo perfektno, kad odjednom imam 2 monitora i TV, iako ništa nije priključeno osim default monitora. Bilo šta da uradim na TV-u nemam više sliku. Ti je bar imaš. Nego, koja je grafička u pitanju, pošto određeni modeli ATi kartica imaju problema sa vistom (drajveri ne rade dobro sa DVI i TV-out-om)?

Probaj da zakacis monitor preko DVI>analog adaptera (trebalo bi da si ga dobio uz karticu), trebalo bi da proradi. Naravno, ako je monitor vec na DVI, cela prica pada u vodu...

koristim vistu 32, mogu samo reci da je ziva zayebancija podesiti to sto ti pokusavas ali nije da se ne moze. graficka mi je ati 1950GT. clone mod mi nije uspeo, morao sam ici na extended. sva podesavanja sam snimio u slike kako sledeci put ne bih morao puno mozgati.

Nazad
Vrh Dno