Šta je novo?

Vista Starter

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
Jel zna neko šta će nuditi Vista Starter edition, koje su razlike u odnosu na npr. Windows XP home, i da li će ona biti dostupna u našoj zemlji i po kojoj ceni otprilike?

Ja sam pronašao samo ovo: http://www.cio.com/blog_view.html?CID=26050

Ne verujem da ce biti Starter-a za nasu zemlju, a i mislim da je tako bolje... Vista Starter (kao i XP Starter) je nesto toliko ograniceno i hardverom (ne dozvoljava vise od 512 RAM-a npr.) a i softverom gde ti verovatno ne da rezoluciju preko 1024x768 i ne dozvoljava da se pokrene vise od par programa istovremeno... On je koliko ja znam rezervisan za Indoneziju i jos neke zemlje (u razvoju)...

Za svoje dobro, zaboravi da takve edicije Windows-a postoje!

Mislim da Starter nece biti dostupan kod nas... Eto da i mi po necemu nismo najgori indijanci 🙂

Poslednja izmena:
Nece biti leegalno dostupna ali na onim mestima za ono ce sigurno moci da se nadje 🙂

Mislim da nece ni moci da se nadje na tim mestima. Zasto bi neko koristio nelegalan Starter kada moze da koristi full tj. Ultimate verziju...

Mada mislim da nije nikako pametno koristiti nelegalne verzije Vista-e po onome sto se shushka/// Ja kupujem Home Premium samo jos da se pojavi.

Da li se znaju cene svih Vista izdanja i da li je istina ono što sam negde pročitao da će za svaki originalni CD ključ biti dozvoljen samo određen broj reinstalacija sistema?

Nazad
Vrh Dno