Šta je novo?

vista instalacija

• Začetnik teme Začetnik teme sleep
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sleep

Slavan
Učlanjen(a)
12.05.2008
Poena
319
Na HDD-u imam instaliran XP PRO SP3 na C particiji. Za VIstu sam odredio D particiju formatiranu u NTFS. Instalacija krece ocekivano tj. prodje sve u redu do onog dela : Copying windows files 🙂
Expanding files i ovde puca na nekih 70% :S: jednom prilikom mi je pokazalo Error Code : 0x8007013D, a zatim me je upitalo da li zelim da ispravim gresku i resetujem. Prihvatio sam i posle restarta mi je particiju D prikazalo kao primarnu, a vec sam C particiju odredio kao takvu, uostalom procitao sam negde na forumu da XP mora biti na primarnoj, a Vista na Logical particiji. Nisam pametan stqa da radim, pomazite.:wall::wall::wall: Masina iz potpisa.

:wave::wave::wave:

Poslednja izmena:
Verovatno ti ne valja instalacioni disk.
Ovaj deo sa particijama nisam bas najbolje razumeo. Vistina instalacija particiju na koju si hteo da dignes Vistu sada vidi kao primarnu? Je l' ti radi XP, kako particije vidi disk management u XP?

Poslednja izmena:
Znaci pre instalacije sam odradio formatiranje i particija je postavljena kao Logical.
Iz nekog razloga meni nepoznatog Vista to vidi kao gresku. Do tog zakljucka sam dosao jer pita da li zelim da ispravi gresku i nakon tog particija postaje primarna, i da i XP je vidi kao takvu.

Ne znam zasto pravi gresku, sve si odradio kako treba.
Nadju neku drugu instalaciju (pozeljno sa integrisanim SP1).

Neki racunari ne podrzavaju vistu...jednostavno, ne mozes da instaliras i to je...

Nazad
Vrh Dno