Dakle drajver za XP radi korektno sve do restarta racunara. A onda BSOD. Da li je neko resio ovaj problem ili nasao valjani drajver? Probao sam sa vise razlicitih drajvera za XP ali se na Visti isto ponasaju......![]()
imam isti taj modem i sve mi radi na Visti, znaci ne znam kako se to vama desava...normalno sam skinuo regularne drajvere za xp...raspakovao ih...nasao pci simple comm. device...update driver i to je to...(hvala Bogu da sam dobio kablovski pa mi taj pistukavi vise ni ne treba)
Nazalost nemam kod kuce neki bolji net tako da sam i ja disejblovao modem pre restarta. Pri svezoj instalaciji Viste mi se ovo nije desavalo, znaci modem je radio ok sve do jednog trenutka.....Meni isto, nisam nasao nikakvo resenje sem sto sam ga u device manager-u drzao disejblovanog (da ne bi popio BSOD) jer ionako koristim adsl a modem je rezerva za ne daj boze. Ako si u slicnoj situaciji onda mozda to... dok ne stigne neki bolji drajver.
Apsolutno mi radi odlicno i bez problema sa default driverima sa diska i jos u windows update mi daje nove drajvere koje sam instalirao i dalje sljka kao leptir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari