Šta je novo?

Vista firewalls

Malo upozorenje za ovaj prvi Zone Alarm v7.1.078.000 za vistu - čitao sam po netu i mnogi ljudi se žale da im je poprilično usporio sistem i da im je totalno zablokirao pristup internetu i posle deinstaliranja.

bas zato necu da instaliram firewall :-devil-: , dobar mi je i ovaj vistin, jednom nedeljno skeniram hdd kasperskim i to je to, a ne da se zayebavam sa raznim firewall-ima :bottle:

Antivirus i firewall nemaju veze jedno sa drugim. Antivirus štiti od virusa i čisti ih sa kompa, a firewall sprečava upad na računar od strane koje-čega i sprečava "curenje" podataka iz kompa za koje ne želiš da se nađu na netu.

Antivirus i firewall nemaju veze jedno sa drugim. Antivirus štiti od virusa i čisti ih sa kompa, a firewall sprečava upad na računar od strane koje-čega i sprečava "curenje" podataka iz kompa za koje ne želiš da se nađu na netu.

znam sta radi firewall, a sta antivirus.
bez firewalla moze da "upadne" trojanac i slicno smece...
dosta mi je i vistin firewall, na xp-u takodje koristim njegov firewall i nemam nikakvih problema sa virusima, trojancima, spyware-ima i sl.
ako slucajno koji zlocudni program upadne, kasnijim skeniranjem ga izbrisem...

Moze da se pojavi problem i ako imas neki program registrovan ne bas legalno, taj program moze da se javi bez problema kuci i da proveri registraciju a windowsov firewall nece ti javiti.

Nazad
Vrh Dno