Šta je novo?

Vista Business 64bit - problem sa pointerom misa

• Začetnik teme Začetnik teme spheX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

spheX

Čuven
Učlanjen(a)
19.06.2003
Poena
609
Postujem ovaj problem ovde jer mislim da je do os-a (windows vista 64-bit business, sp1), al ko zna.... losa predjasnja iskustva sa vistom su me naterala na to. Ispravite me ako nisam upravu.
Skoro sam kupio nov komp i evo sta se desava od samog pocetka.
Daklem, cudna stvar se desava prilikom otvaranja prozora "My Computer" pa i bilo kojeg drugog prozora, kao i prilikom klasicnih operacija open/save as iz bilo koje aplikacije.
Pod jedan pointer misa se pretvara u strelicu/pescani sat, neprekidno, pa izgleda kao da nesto "radi", a u stvari ne (to je prilikom otvaranja prozora my computer). Kao da je u nekoj petlji. Neprijatno ali ne boli. Desava se samo u prozoru my computer, u ostalim prozorima ne. I jos plus ima mali "hod" pretvaranja iz strelice u neki drugi oblik (kada se recimo predje preko polja za prosirenje/suzenje reda), pa je teze nabosti.
Ono sto najvise smeta je drugi problem - nemogucnost da se izlista folder prilikom open/save as operacija (u gornjem delu prozora nalazi se lista "folder:" sa strelicom za listanje gde je moguce setati se gore dole kroz grane foldera). E prilikom odlaska na tu listu, nemoguce je izabrati bilo sta, jer u delicu sekunde on zatvori roll-listu. Naravno nicim izazvano - niti sam kliknuo sa strane niti bilo sta drugo - jednostavno nece da "drzi" listu otvorenom.
Za sada sve sto sam mislio da je moze biti uzrok nije resilo problem: poslednji drajveri za graficku (ati catalyst), smanjenje rezolucije ekrana (sa 1920x1200 na 1680x1050, 1600x1200 i t.d), prebacivanje sa teme aero sa svim grafickim sarenilima na klasicnu temu bez ikakvih "grafika" (prosti izgled win), update viste,...

Eto, pa ako je neko imao slicnih problemchic neka pomogne....

...znaci nista slicno se nikom jos nije desavalo......? Damn vista :wall: !

Probaj, ako imas mogucnost, da umesto radeona stavis nekog GeForce-a, cisto probe radi. Posto sam ja imao gluposti sa pointerom misha sa svim radeonima koji imaju DirectX 10, 10.1...

....uh, da. Na zalost, ali trenutno nemam. A jos plus me i neki rokovi pritisli, pa nemam ni vremena..... Vise bi voleo da postoji neko softversko resenjce....

Nazad
Vrh Dno