Šta je novo?

Vista bootscreen na Win 7???

• Začetnik teme Začetnik teme ateq
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ateq

Cenjen
Učlanjen(a)
11.05.2009
Poena
169
Dali je moguce da mi se na Hp 2133 netbook-u pojavljuje bootscreen od viste zbog toga sto je visoka rezolucija kod Win 7?

da li je uradjen upgrade sa Viste na Win 7?
mozda je ostao stari ekran...

BTW, da li se pise odvojeno

A ljudi mi ne veruju kada im kažem da je Windows 7 samo prepakovana Vista. 🙂

Eto, čak je i stari bootscreen ostao i kod tebe se iz nekog razloga aktivira umesto defaultnog. Na HP netbook računarima sa sedmicom koje sam do sada imao prilike da vidim, bootscreen je bio standardni za Windows 7, prema tome nema to veze sa rezolucijom. Neki bug je kod tebe u pitanju.

Dali je moguce da mi se na Hp 2133 netbook-u pojavljuje bootscreen od viste zbog toga sto je visoka rezolucija kod Win 7?

Izvini da li je to original Win7 ili je malo "ono", jer ako je "ono" znaci da ga je neko malo prepakovao sto ce reci da ono prvo nije moguce jer uz Win7 dolazi njegov bootscreen :eyebrows:.

Garant si vistu instalirao.

ko zna u kom si stanju bio kad si radio instalaciju windowsa,pa se ne secas sta si stavio u rom ...:0
🙂 🙂

bas si saldzija seke! 🙂 Win 7 je u pitanju sigurno...nisam ja alkos ko ti!!! 🙂))
A ostalima samo da kazem da je zbog graficke! U pitanju je via graficka i ne podrzava tu rezoluciju bez drivera.
Ali hvala u svakom slucaju! 🙂

Nazad
Vrh Dno